Radio Bunelu

Castravetele te scapa de celulita

http://localhost/femeia/wp-content/uploads/2013/06/20/0002982124ii-849x565.jpg
Castravetele te scapa de celulita si cum suntem in plina vara sfatul meu este sa rontai cu incredere castraveti. Compozitia castravetilor face ca aceste legume sa fie o binefacere pentru trup si frumusete.
Impusti doi iepuri: te hidratezi si pielea ta are numai de castigat. In plus ai toate sansele sa scapi si de grasimea de pe burta.
Castravatele este o leguma pe care omul o consuma de mai bine de 10.000 de ani si este din Asia. A fost mancat prima data in India si de aici s-a raspandit in Egipt, Grecia si de aici in toate gradinile de zarzavat din Europa.
Castravetele are cea mai mica valoare calorica dintre toate legumele, 100 de grame insemnand doar 13 calorii. Acesta este motivul pentru care este inclus in toate dietele si exista chiar si o dieta care se bazeaza pe castravete.
Castravetele este o sursa excelenta de apa naturala, 98% din castravete fiind apa filtrata si mineralizata natural. Castravetele contine vitamina A si C (100 de grame asigura circa 15% din necesarul zilnic), si un amestec binefactor de minerale: potasiu, molibden, calciu, magneziu, fier, fosfor, zinc si mangan. Combinatia de minerale si vitamine are darul de hranii stratul de colagen, ceea ce face ca celulita sa fie tratata din interior cu maxima eficienta, doar mancand catraveti proaspeti.

Mananca 5-8 castraveti pe zi, dar fara sare

Pentru eficienta maxima trebuie sa mananci doi-patru castraveti proaspeti la fiecare masa, inclusiv la gustari. Trebuie mancati ca atare, iar in cursul perioadei in care aplici diata cu castraveti este ideal sa reduci drastic consumul de sare si alimente sarate.
Castravetele poate fi folosit ca remediu natural in tratarea suferintelor intestinale, a reumatismului, a constipatiei si este un leac perfect, aplicat pe piele, pentru arsurile solare.
Castravetele este un foarte bun laxativ si contribuie la eliminarea toxinelor din organism, acesta fiind si o alta explicatie pentru capacitatea castravetelui de a te scapa de celulita.
Intervine in fluidificarea secretiilor bronsice, astfel ca este un calmant pentru tuse. Consumat constant, castravetele te scapa d ecelulita si, in plus iti regleaza tensiunea arteriala, stimuleaza oxigenarea muschiului cardiac si imbunatateste activitatea cardio-vasculara.
Aceastea ar fi, pe scurt, cele mai importante detalii despre castravete, in fapt, tot atatea argumente ca sa-i rontaii cu placere oricand ai ocazia, pentru ca acum ai in castravete un aliat impotriva celulitei
http://www.femeia.ro/

Niciun comentariu: