Radio Bunelu

Cum poti Scapa Rapid de o Migrena folosind Sare


Un articol de Cristian Iacov 

Cei care sufera de migrene sunt adesea nerabdatori sa scape de acea durere teribila din cauza careia isi pierd concentrarea si nu numai. De cel care are o migrena nu este bine sa radem; o migrena puternica, ce este drept, ne poate strica intreaga zi. Ce este si mai rau este ca exista unele migrene care nu pot fi atenuate usor si nu trec imediat decat daca folosim medicamente. Ce ati zice daca v-as informa ca puteti scapa de migrene in mod natural, cu un ingredient natural, nu-i asa ca v-ar incanta ideea? 

Cum se utilizeaza sarea pentru a scapa instant de migrene 


Fiind familiarizat cu migrenele, eu literalmente am folosit tot ceea ce am putut, in trecut, pentru a incerca sa scap de ele. Pentru mine o migrena reprezinta unul dintre acele lucruri care pur si simplu te transforma, iti schimba comportamentul si nu mai esti bun de nimic pana a doua zi. Cu toate acestea, in cele din urma, am gasit o metoda care a functionat extrem de eficient si sunt foarte fericit ca nu trebuie sa mai recurg la medicina conventionala. 

Cand utilizati sare pentru a calma migrenele, asigurati-va ca utilizati sare de inalta calitate, cum ar fi sare de Himalaya. Este sarea cea mai completa din lume. Acesta contine 84 de minerale, electroliti si un numar fascinant de elemente ce va pot ajuta in asemenea momente. Aceasta sare ajuta la reducerea severitatii durerilor de cap (migrenelor), intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie, echilibreaza nivelul de serotonina din sange, reface echilibrul alcalin si electrolitic al organismului. 

De asemenea, aceasta metoda este la indemana oricui si este foarte ieftina. 

Nu-ti trebuie decat un pahar cu apa, un sfert de lamaie pe care sa o storci in pahar si o lingura mare de sare de Himalaya. Amesteca acest continut si bea-l. 

Vei vedea ca functioneaza ca prin magie! 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.


- See more at: http://www.secretele.com/2014/11/cum-poti-scapa-rapid-de-o-migrena.html#sthash.yY9D9y5S.dpuf

Niciun comentariu: