Radio Bunelu

Ce se intampla daca bei dimineata pe stomacul gol frunze de NUC tocate

frunze de nuc Incredibil! Ce boli tratam cu frunzele de nuc
Frunzele de nuc sunt extrem de utile pentru sanatatea umana si sunt utilizate pentru a trata diverse afectiuni.
Odata cu debutul primaverii si incalzirea vremii, in jurul caselor incep sa zboare moliile. Dar impotriva lor lupta cu succes frunzele verzi de nuci. Acestea sunt bogate in iod, facand moliile sa se indeparteze.
Frunzele de nuc pot consolida sistemul imunitar. Acest lucru este extrem de usor. Aveti nevoie de 2 linguri frunze de nuc tocate marunt, care se pun intr-un termos si apoi se adauga 1/2 litru de apa fierbinte. Inchideti vasul si se lasa sa stea timp de 10 ore. Dupa 10 ore se arunca frunzele de nuc si se bea 80 ml din aceasta bautura dimineata pe stomacul gol.
Dupa cum am mai spus, frunzele de nuc contin iod. Iodul este esential pentru organism si previne boli ale glandei tiroide.
Daca aveti mereu o transpiratie usoara, tocati fin 3 linguri de frunze de nuc si se adauga peste ele 30 de linguri vodca. Se pune amestecul intr-un borcan de sticla si se lasa sa stea doua saptamani.
De mai multe ori cu o lingura de lemn se amesteca bine. Apoi se strecoara si se dilueaza infuzia din frunze de nuc cu apa in raport de 1: 1. Inmuiati un tampon de bumbac in acest amestec si aplicati de 5-6 ori pe zi in locurile unde transpirati.
De asemenea frunzele de nuc pot fi utilizate pentru a trata diabetul zaharat cu reducerea glicemiei, hepatita, enterite acute, stimularea digestiei si a functiilor hepatice, candidoze, curatirea sangelui, infectii renale si genitale, edeme renale, hemoragii uterine, eliminarea transpiratiei nocturne la bolnavii de T.B.C., lipsa poftei de mancare. Preparati o infuzie simpla dintr-o lingurita frunze de nuc maruntite si 200 ml apa clocotita; se infuzeaza 5-10 minute si se bea 2-3 ceaiuri pe zi.
http://bewoman.ro/

Niciun comentariu: