Radio Bunelu

Acest smoothie topeste celulita in doar cateva zile

smoothie Acest smoothie topeste celulita in doar cateva zile
Aceasta reteta de smoothie va topi celulita, va oferi o multime de energie, va curata corpul si mai ales excesul de apa din organism.

Datorita valorii sale, acest smoothie uimitor poate fi consumat in loc de micul dejun clasic. Astfel, veti incepe ziua cu un supliment foarte bun care va dizolva celulita si excesul de grasime. De asemenea, este cunoscut sub numele de “salvator in ultimul moment”, daca nu ati avut o alimentatie sanatoasa si aveti nevoie sa scapati de cateva kilograme.
Trebuie sa beti acest smoothie anti-celulita in fiecare dimineata in loc de mic dejun cateva zile si veti obtine rezultatele dorite rapid. Cu exceptia faptului ca va topi celulita, aceasta va ofera o multime de energie si curata corpul.
Tot ce aveti nevoie sunt aceste ingrediente: apa, o mana de spanac, o jumatate de banana, o jumatate de portocala, cateva felii de ananas si o lingurita de scortisoara. Puneti toate ingredientele in vasul unui blender si se amesteca bine, apoi se adauga apa la cantitatea dorita a bauturii.
Spanacul este o sursa buna de fier si fibre si ajuta la digestie. Ananasul are proprietati diuretice si contine antioxidanti care afecteaza foarte bine pielea.
Banana este plina de potasiu si vitamina B6, in timp ce scortisoara stimuleaza productia de hemoglobina din sange, ceea ce este foarte important in lupta impotriva celulitei, deoarece principalul motiv pentru aparitia acesteia este circulatia deficitara.
http://www.imaginea.info/

Niciun comentariu: