Radio Bunelu

SUA introduc copilul cu 3 părinți! Prioritate au embrionii masculini: Iată EXPLICAȚIILE

three-parent-baby-debate
FOTO Daily Mail
”Copilul cu trei părinţi” este deja aprobat în Marea Britanie, iar potrivit raportului Academiei Naţionale americane de Ştiinţă, Inginerie şi Medicină, ar trebui să fie aprobat şi în SUA.
Dar, nu imediat şi în totalitate, abordarea şi problemele de siguranţă, plus anumite restricţii, vor fi puse în aplicare înainte de începerea investigaţiilor clinice suplimentare, citează raportul. Dacă aceste restricţii vor demonstra că tehnica reproducerii asistate este sigură, la o dată ulterioară limitările vor putea fi ridicate.
[…]Acelaşi raport al Academiei Naţionale americane de Ştiinţă, Inginerie şi Medicină vorbeşte despre impactul potenţial asupra psihologiei, pe care l-ar putea avea un copil născut de la trei părinţi, inclusiv probleme de identitate şi confuzia în legătură cu strămoşii.
În timp ce aceste complexităţi etice trebuie să fie luate în considerare, autorii sugerează că acestea nu ar trebui să reprezinte un obstacol, ci mai degrabă ceva care ar trebui să fie discutat de toate părţile implicate pentru a asigura bunăstarea copilului.
În acest moment, nu este clar dacă procedura va fi acceptată de FDA, aceştia încă sunt în curs de revizuire a raportului.

Niciun comentariu: