Radio Bunelu

NORVEGIA – COPII ROMÂNI DAȚI HOMOSEXUALILOR… Dramele românilor din Diaspora, nu se mai termină!…

Norway,don't be the silent generation
COPII ROMÂNI ARUNCAȚI HOMOSEXUALILOR…
PĂRINȚI ROMÂNI DEZNĂDĂJDUIȚI…
de George Alexander
Dramele românilor din Diaspora, nu se mai termină!… Sunt ca un râu care s-a preschimbat în fluviu şi care, la rândul său, şi-a ieşit din matcă… Discriminări, accidente grave de muncă, abandonați prin străinătățuri, fără niciun drept, cu copiii luați… Cu copiii dați homosexualilor!
… Ştiu că este campanie electorală – Sunt chiar unul dintre cei care se luptă pentru un loc în Parlament!- vreau să îmi cer iertare, însă, tuturor celor pe care, încă, n-am putut să-i ajut aşa cum aş fi vrut, până acum!
Am văzut discursurile candidaților, vizitele furibunde prin toate bisericile şi fotografiile, care ar trebui să arate tuturor că ne pasă cumva de oameni (!), nu-i aşa?… Am văzut sloganurile şi autosuficiența politicienilor. Am ascultat laudele şi promisiunile lor… Am simțit tot vidul acela, plin de vorbe.
N-am văzut, însă, din păcate, nicio inimă care se căieşte şi care vrea să se reîmpace cu Dumnezeu! Niciun politician sincer, în Diaspora, care să întindă o mână de ajutor…
Oare, suntem atât de buni noi, politicienii şi nu avem ce ne reproşa?! Am făcut absolut totul pentru semenii noştri?!
Mă îndoiesc!
… Cazul pe care vi-l prezint acum este la fel de grotesc şi de dramatic ca multe altele… Se numeşte Eliza Kolcza, este româncă şi s-a hotărât să treacă peste frică şi intimidările la care a fost supusă, abia acum. Au trecut însă ani! şi începe, aproape, să fie târziu!
Eliza s-a mutat în Norvegia împreună cu omul pe care-l iubea, în 2010. În anul 2011, a născut o fetiță. La numai 3-4 săptămâni după naşterea copilului, Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia) a intrat în viața sa!
Recurgând la tehnici diabolice, mințind, pur şi simplu, bieții părinți, Barnevernet le-a luat copilul! Pretextul formal a fost că părinții nu aveau condiții de locuit atât de bune şi, în special, că nu dispuneau de o cameră pentru bebeluş!
(Dacă aş fi fost consultat în 2011 de către Mama aceasta, i-aş fi spus că, potrivit legislației norvegiene, Barnevernet era obligat să-i asigure familiei o nouă locuință şi nicidecum, să-i ia copilul!).
Profitând, însă, de faptul că erau nişte sărmani emigranți – şi români!, pe deasupra- Barnevernet a încălcat în mod flagrant Drepturile Omului în acest caz. Deşi le promisese celor doi părinți că le va da copilul înapoi, când vor avea o locuință mai spațioasă, Barnevernet şi-a încălcat cuvântul dat: le-a comunicat părinților, la sfârşit, că numai Instanța judecătorească poate lua o decizie cu privire la copil!
În realitate, totul nu a fost decât un tertip, o viclenie, un şiretlic, ca să le ia copilul şi să îl dea HOMOSEXUALILOR!
Visurile acestei Mame s-au spulberat dintr-o dată. S-au frânt. În urmă nu a mai rămas decât Durerea sfâşietoare şi crucea pe care avea să o poarte pe umeri, de atunci…
Traumele şi-au spus cuvântul. Conviețuirea cu tatăl copilului s-a făcut praf. A întâlnit un alt bărbat. Care a profitat de situația dramatică în care această Mamă – care plânge, dar îşi recunoaşte vina, acum!- se afla… Au folosit-o pe post de momeală (?!) când patru indivizi, au dat atacul la un magazin de bijuterii din Norvegia!… Au fost prinşi. Toți patru au fost condamnați, dar Mamei acesteia nu i s-a dat decât interdicție de intrare în Norvegia, instanța constatând că ea nu a fost, de fapt, decât o persoană nefericită, aflată într-un ceas şi într-un loc greşit!
O interdicție de intrare în Norvegia pentru ea, a valorat însă cât viața toată!
Mama plânge, povestindu-mi… Cum putea să mai ajungă ea vreodată la propriul copil?!
S-a stabilit în Suedia, la granița cu Norvegia, de unde a continuat lupta cu autoritățile care i-au furat copilul. La fiecare intrare în Norvegia, pentru a se prezenta în instanță, are nevoie de aprobare specială. Avocatul care i s-a dat – şi pe care tot Barnevernet îl plăteşte!- nu îi apără drepturile, am constatat! Sfaturile pe care acesta i le dă nu sunt corecte! Un apărător nu poate să facă aşa ceva!…
Pe 4, 5 şi 6 decembrie 2016, va avea din nou proces cu autoritățile norvegiene, iar miza procesului este imensă! Vor să-i ia fetița şi să o dea spre adopție forțată unui cuplu de HOMOSEXUALI!
Sfaturile pe care i le-am dat acestei Mame, să rămână numai pentru ea! Sper să câştigăm măcar ceva timp, la început, sper, de asemenea, ca voi, oamenii de bine, să distribuiți la cât mai mulți acest articol pentru ca mass-media să se sesizeze…
Trebuie să salvăm un copil român din ghearele lor! Ale homosexualilor!
https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Niciun comentariu: