Radio Bunelu

Marea gimnastă Alina Goreac s-a botezat.



Una dintre cele mai mari gimnaste ale României, înainte de perioada Nadia Comaneci, a fost Alina Goreac. Născută la alina goreac28 septembrie 1952, în oraşul Lugoj, Alina a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 1972, unde s-a clasat a 6-a şi la Campionatele Europene din 1973 şi 1975, unde a câştigat o medalie de argint şi 4 de bronz. A concurat alături de Teodora Ungureanu, Anca Grigoraş, Emilia Eberle şi chiar alături de Nadia Comaneci. După ce anii trecuţi Primăria oraşului Lugoj i-a decernat titlul de cetăţean de onoare, duminică, 6 septembrie, actuala antrenoare şi-a mărturisit public credinţa în Isus Cristos ca Mântuitor personal în Biserica Creştină Baptistă „Harul” din Lugoj.(autor: Ionel Tuţac)
Priviţi aici câtă măiestrie şi eleganţă are această doamnă în mişcări. Am căutat mai multă informaţie despre ea pe google, dar din păcate nu am găsit nimic. Vreau să scriu un interviu cu ea, dacă o cunoaşte cineva şi poateă să mă ajute, voi fi recunoscătoare.
Până atunci felicitări doamnă Alina. Dumnezeu să vă întărească paşii pe calea Lui. Să vă ţină în braţul Lui în toate zilele vieţii, şi să locuiţi în casa Domnului până la sfârşitul zilelor care vă sunt hărăzite de la Domnul. Dorinţa mea pentru dvs. este din Ps. 20:1-5
Mult har şi pace de la Domnul pe calea vieţii împreună cu Cristos!!!

https://doinitabejenaru.wordpress.com/

Niciun comentariu: