Radio Bunelu

RITUALURI SATANICE, IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI - Ioan Panican


Astazi asistam la ultimul asalt. Educatia, familia au fost terminate. Iar astazi asistam la acest asalt impotriva bisericii.

Nu este nicidecum un eveniment izolat sau la voia intamplarii, ci dimpotriva… asta asteptau liderii europeni. Daca le aducea-i o orchestra simfonica sa le cante dintre cele mai frumoase melodii crestine din ultimii 200 de ani, NU. Miscarea asta a vrut sa se legitimeze. Se cheltuiesc sume enorme de bani pentru promovarea tuturor acestor blasfemii, batjocuri si uriciuni- legaturi negre. 

RITUALURI SATANICE LA INAUGURAREA TUNELULUI GOTTHARD IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI

RITUALURI SATANICE,

IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI – Partea 1

Invitat: Prof. Ioan Panican – presedinte Forumul Civic Crestin
Nasul – 05 octombrie 2016 @ Nasul TV
9 minute

RITUALURI SATANICE,

IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI – Partea 2

21 minute
Ioan Panican: In vremea comunismului erau organizate  spectacole de felul acesta inchinate conducatorilor iubiti. De aceasta data, spectacolul acesta, impreuna cu majoritatea conducatorilor europeni a fost inchinat de-a dreptul Satanei, lui Lucifer. Noi am avut, in secolul al II-lea, doua sisteme de inspiratie demonica: nazismul si comunismul. Acum este un alt sistem, tot din inspiratie demonica, ceea ce inseamna anti-uman, anti-crestin,  samd, care se numeste umanism, dar care in realitate este satanism. Si tot spectacolul asta a insemnat magie si vrajitorie si perversiuni macabre de toate felurile, si sacrificii umane si cate si mai cate.
Radu Moraru: pentru cei care nu au vazut tot spectacolul de peste o ora, demonul invinge, lui i se inchina toata lumea, popoarele sunt niste zombi, toti. Merg incolonati cum spune demonul. Intr-un fel e o radiografie a lumii de astaz. Adica, cam asta traim in viata reala.
Ioan Panican: Pe de-o parte. Pe de alta parte, se anunta ceea ce mai departe, de aici, se doreste a se intampla. Un fel de program de viata pentru cei din occident si nu doar, eventual, pentru lumea intreaga.
Radu Moraru: De ce nu au reactionat liderii prezenti acolo? Ca ar fi trebuit sa spuna, macar sa iasa dna Merkel: „Am fost invitati aici, [e] o bascalie, o mizerie.
Ioan Panican: De ce nu au reactionat dumnealor? Nici un alt lider din Europa, nu numai din Uniunea Europeana si nici unul dintre liderii bisericii? A vizat un foarte competent observator al scenei politice internationale de peste ocean. Mi-a scris cateva randuri, pornind de la spectacolul acesta si sunt niste idei foarte importante care cred ca vor aduce, intr-o buna masura, lamurire cu privire a ceea ce s-a intamplat acolo si ceea ce se intampla in general, sub ochii nostri, chiar daca cei mai multi dintre noi nu intelegem nici bine, nici foarte bine, ci chiar de loc ceea ce se intampla (mai spun odata) cu noi si in ceea ce ne priveste pe noi si pe semenii nostri.  Zice asa:
I-am depistat de multa vreme pe conducatorii din Vest si Est ca fiind satanisti, adica fiind apartinatori si inchinatori ai cultului Satanei. Cei mai multi dintre ei nu au habar ce sunt deoarece inteligenta lor din punct de vedere spiritual este sub orice critica. Problema nu este ca imparatul Caligula si-a facut calul senator, ci ca ceilalti senatori au acceptat aceasta nebunie. Sau faptul ca un om needucat sa fie numit conducatorul Romaniei- cazul lui Ceausescu timp de 25 de ani. Si acum, toata lumea il critica pe Victor Ponta ca a copiat o teza la doctorat. Sunt putini cei care nu accepta puterea bruta sau banii multi. 
Radu Moraru: Aici, chiar credeti ca exista chiar ritual de secta la care se inchina asa cum mergem noi la biserica, la care se duc unii dintre liderii tarilor dezvoltate?
Ioan Panican: Cum ati spus la sfarsitul emisiunii, cred si eu si impreuna cu noi sunt foarte multi care cred si stiu ca aceasta este o realitate.
Nu este numai un paganism, este un supra-paganism. Este un asalt nemaipomenit si nemaiintalnit in istorie asupra tot ceea ce inseamna civilizatie, demnitate, dimensiune crestina, morala samd.
prof. Liviu Petrina (presedinte Societatea Stiintifica Jacques Maritaine) : Acest eveniment si in general agresivitatea care se desfasoara astazi in diverse tari ale lumii impotriva valorilor crestine, valori care au creat o civilizatie si au au dat omului demnitate si cum ati spus dvs., lumea aceasta civilizata este opera crestinismului, cum si Uniunea Europeana a fost creata de crestini. Toate aceste evenimente ne arata ca cei care in 1989 si-au inchipuit ca odata cu caderea comunismului si deci cu compromiterea iremediabila a marxismului intram intr-o zodie[era] mai buna. Dar structurile pacatului, raul, diavolul, nu se opreste la o singura solutie. Noi stim ca Marx a fost preot satanist. Marxismul este intemeiat pe aceasta groaznica temelie a necuratului. Noi stim toate relele care s-au intamplat in timpul comunismului. Noi ne inchipuiam ca odata cu 1989 s-au incheiat aceste lucruri.
Papa Ioan Paul II a facut o analiza in anul 1989 si a spus un lucru foarte important, ca aceste evenimente care au adus la caderea comunismului, practic pasnic, cu exceptia Romaniei, in conditiile in care lumea credea ca nu vom scapa de imperiul raului decat printr-un razboi- un al Treilea Razboi Mondial. A atras atentia liderul bisericii catolice ca aceste evenimente au o importanta universala, caci din ele decurg consecintele pozitive si negative  ce intereseaza intreaga familie umana: Criza marxismului nu elimina din lume situatiile de nedreptate si de oprimare din care marxismul insusi exploatandu-le isi tragea forta acelora care astazi sunt in cautarea unei teorii  sau a unei practici noi si autentice de eliberare, biserica le ofera nu numai invatatura ei sociala si in general invatatura ei asupra persoanei rascumparate de Hristos, dar si angajarea ei concreta si ajutorul ei pentru a combate  marginalizarea si suferinta.
Aceasta este speranta mea ca biserica din Romania, biserica din Europa se va mobiliza  intr-o solidaritate a tuturor bisericilor, indiferent de confesiune, pentru a face fata acestei agresivitati. Este o sarcina fireasca, evidenta si cred ca e normal, crestinii de rand, oamenii, sa ne asteptam cu totii, din partea liderilor bisericii la o implicare pentru a conteni asemenea derapaje care pun in pericol, de data aceasta, inca mult mai grav, civlizatia europeana si civilizatia din intreaga lume.
Radu Moraru: Vorbeam cu parintele Nicolae Popescu de la Biserica Sf. Andrei de o problema fundamentala. In ultimii 200 de ani, din carti, din scoli, s-a scos crestinismul. S-a scos Dumnezeu. Si totul a fost dat, iarasi sub toleranta noastra, undeva asa, spre stiinta, spre natura. Deci azi, copiii din toata lumea nu invata din scoala, din clasa, din primii ani, cine a creat lumea asta, cine a fost Isus, ci totul e la neutru. De parca totul s-a infiintat asa, brusc. Si este evident ca pseudo-educatia asta  este completata de educatia mass media, care vedeti in occident nu e politically corect sa discuti despre aberatia asta de spectacol. Lumea s-a limitat pe internet. O sa vada acolo chiar experti care iau secventa cu secventa  si arata cum de la zero pana la sfarsit, acesta este clar un ritual satanic. Nimic altceva: nu de tip rock, nu de tip pop, ci pur si simplu respecta manualul satanic. As vrea si eu sa vad parlamentari europeni, europarlamentari, lideri ai bisericii, oameni in general: Mai, e bine ca asa, la nivel statal, sa „binecuvantam” asemenea show-uri? Aceasta educatie este mai periculoasa decat cea din scoli pentru ca spune Isus: Eu sunt calea, adevarul si viata. Ori, baietii astia umbla la cele doua elemente din trei: calea si adevarul. Pentru ca inca odata spun: tot ce mai frumos pe lumea asta este construit de lumea crestina in ultimii doua mii de ani. iar calea pe care au mers crestinii pana de curand, pana la al Doilea Razboi Mondial, destul de simpla. Era familia, biserica, educatia.
Ioan Panican: Simpla, valoroasa si frumoasa.
Radu Moraru: Astazi asistam la ultimul asalt. Educatia, familia au fost terminate. Iar astazi asistam la acest asalt impotriva bisericii. Dle, trebuie terminata biserica si prin aceste ritualuri vazut de peste sute de milioane de europeni care nu mai merg la biserica. O sa fac sa se indrepte lumea crestina pe o alta cale, spre un alt adevar in urma carora nu vom gasi viata.
Ioan Panican: Anticrist, anti in limba greaca inseamna nu doar impotrivitorul lui Hristos. Inseamna si inlocuitor a lui Hristos. Si este exact ceea ce ati spus mai de vreme, induce oamenilor in minte gandul acesta din cale afara de amagitor. Ca se poate si asa si nu trebuie sa fie neaparat numai si numai asa cum a spus vreme de doua mii de ani biserica. Si ar trebui, cum zice distinsul nostru coleg, dl Petrina, biserica sa se ridice, sa se regaseasca, sa se uneasca si sa lupte cum spune in Biblie: lupta cea buna a credintei.
Dl Andrei Plesu, ca sa vorbim putin si despre, hai sa-i spun ‘umanizarea’ societatii romanesti sau satanizarea societatii romanesti, cum bine ati spus mai de vreme, prin mass media. Spune cu cateva zile in urma intr-un articol.
Acum zece ani am scris textul de mai jos, exasperat de nervositatea generalizata a societatii romanesti. M-as fi asteptat ca insemnarile mele sa devina un simplu document de arhiva. Din pacate, lucrurile au mers din rau in mai rau cu sprijinul iresponsabil  al unor combatanti de toate culorile care se distreaza sangeros pe socoteala echilibrului public. 
Cateva zile in urma citeam tot asa intr-un ziar doua titluri groaznice. Intr-o lume in care vrem, nu vrem, mass media joaca un rol determinant. Titlul unui articol suna cam asa: Bai criminailor, pana cand ne veti mai ucide oameni nevinovati samd. Si un alt articol, un alt titlu: Daca mata ar fi avortat ca si o profesionista, nu mai murea un politist tanar. Sunte semne clare si vizibile pentru cei care au ochi de vazut ce inseamna nu doar mass media astazi in Romania si societatea romaneasca  in ansamablul ei. M-am gandit de multe ori ca societatea romaneasca  parca seamana tot mai mult cu un abator. Si la abatorul acesta sunt livrate  animale pentru sacrificiu. Si acolo sunt macelari care se ocupa de sacrificarea acestor animale. Si deasupra tuturor sunt stapanii sau patronii de abatoare. Si macelarii sunt din toate mediile, nu numai din mass media, si din mediile politice, culturale, intelectuale, din servicii secrete, din mediul social, ba chiar si din mediile religioase samd. Este o lume extrem de rasturnata, nu doar o lume neputincioasa, ci semn de rasturnat.

RITUALURI SATANICE,

IN PREZENTA LIDERILOR EUROPEI – Partea 3

Radu Moraru: Am sa va fac o dezvaluire ca sa intelegem ca desi ni se spune ca e un spectacol, desi ni se spune: nu, dle, stati linistiti; nu incercam nimic impotriva voastra, a crestinilor. Uite, va voi face o dezvaluire care cred ca  va soca opinia publica. N-am spus-o niciodata public.
43 minute

Niciun comentariu: