Radio Bunelu

Doua ore de indoctrinare „moderna”….

School students kids
stock photo
Astazi la o scoala din Bergen, cl. a-6a, fata mea de 12 ani a avut parte de doua ore de indoctrinare „moderna” despre homosexualitate si bi-sexualitate.
Profesorul a avut grija sa le spuna elevilor ca homosexualitatea este ceva normal si ca nimeni nu are dreptul sa ii judece sau sa ii acuze.
„A fi homosexual este la fel de normal cu a fi hetero-sexual”, le-a spus acesta unor elevi de 12 ani care nu stiu inca bine nici sa deosebeasca stanga de dreapta.
Dar in schimb sunt in urma mult cu lectiile la matematica. Si asta nu pare sa fie o problema pentru scoala.
Ceea ce este insa si mai grav este ca majoritatea copiilor din clasa a-6a au preluat deja acesta ideologie, fie de acasa fie din media, iar lectia aceasta nu a facut decat sa le confirme ca ei sunt pe „drumul cel bun.”
Si mai este o problema: nu este de ajuns ca ideologia se invata la varste asa mici, dar copii pot fi aspru criticati daca o combat sau fac glume pe aceasta tema. Vestul devine un loc din ce in ce mai salbatic si mai toxic.
Desigur, am recitit impreuna textul din Romani 1: 24-28 unde se spune ca: „..fiindcă n-au încuviinţat să-L aibă pe Dumnezeu în cunoaşterea lor, Dumnezeu i-a lăsat pradă minţii lor corupte, ca să facă lucruri ce nu se cuvin.”
Dumnezeu cu mila. Deja Norvegia se indeparteaza de noi si noi de ea.
Emanuel Z. fb
https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/05/19/doua-ore-de-indoctrinare-moderna/

Niciun comentariu: