Radio Bunelu

Ei n-au nevoie de semafoare :) Vezi cum se circulă în Etiopia!

Ei n-au nevoie de semafoare :) Vezi cum se circulă în Etiopia!
Credeai ca Bucurestiul are cel mai haotic trafic in intersectiile principale? Cred ca ai sa te razgandesti cand ai sa vezi clipul de mai jos. Una dintre cele mai haotice intersectii din lumea intreaga este cu siguranta Meskel. Aceasta intersectie se afla in centrul orasul Addis Abeba, Etiopia si dupa cum se poate observa nu are semafoare, semne de circulatie, linii de marcaj si nici macar un politist care sa dirijeze circulatia.
Claxoane, agitatie si nervi intinsi la maxim – asta vezi in fiecare zi pe strazile noastre. Chiar daca avem semne si semafoare tot degeaba ca fiecare face cum vrea si ce vrea. Nu prea se mai tine cont de semnele de circulatie. Nu ai cum sa nu te enervezi in trafic, trebuie sa fie cineva care sa iti strice buna dispozitie.
Va pot spune ca in acest clip am vazut multe accidente. Ca nu s-au intamplat,  asta tine mai mult de norocul fiecaruia sau de rutina lor zilnica. Foarte putina lume mai credea ca in acest secol mai pot exista astfel de situatii, dar acest clip demonstreaza asta.
sursa video: youtube.com
http://www.tonto.ro/


Niciun comentariu: