Radio Bunelu

DEZASTRU PLANETAR! Ce lucru APOCALIPTIC se va întâmpla în întreaga lume - Ce spune NASA



NASA ar fi confirmat faptul că Pământul va fi 15 zile în întuneric total, în perioada 15 - 29 noiembrie 2015, susţine site-ul newswatch33.com. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu 1 milion de ani.

Specialiştii NASA arată că Pământul se va cufunda în întuneric începând cu sâmbătă, 15 noiembrie, ora 3:00 până luni, 30 noiembrie, ora 16:15. Potrivit specialiştilor, fenomenul va fi cauzat de un alt eveniment astronomic între Venus şi Jupiter, conform newswatch33.com.
Care este explicaţia
Conform raportului NASA, Venus şi Jupiter se vor situa într-o poziţie inedită. Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter şi va străluci de 10 ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanţa gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacţie masivă.
Reacţia va duce la eliminarea unei cantităţi uriaşe de hydrogen în spaţiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele la 15 noiembrie, ora 2:50. Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafaţa Soarelui, care vor duce la creşterea instantanee a temperaturii acestuia, conform sursei citate.
Soarele va reacţiona prin eliminarea unei călduri şi mai puternice din interior spre exterior, fapt ce va duce la schimbarea culorii acestuia către o nuanţă albăstrie.
După această etapă vor trece aproximativ 14 zile până când Soarele îşi va recăpăta culoarea obişnuită.
Confirmările NASA ar putea fi, însă, o farsă
Cu toate acestea, publicaţia britanică The Sunt acuză site-ul newswatch33.com că a lansat falsul zvon conform căruia NASA a fi confirmat cufundarea totală în în tuneric a Pământului în noiembrie 2015.
Zvonul lansat de site-ul citat a determinat elaborarea, conform dispoziţiilor directorului NASA, Charles Bolden, a unui raport de 1000 de pagini, prin care evenimentul era explicat oficialilor de la Casa Albă şi care ar fi dovedit că totul a fost o farsă.
http://www.evz.ro/nasa-confirma-dezastrul-planetar-ce-lucru-apocaliptic-se-va-intampla-in-intreaga-lume-nimeni-nu-scapa-de-asta.html

Niciun comentariu: