Radio Bunelu

Remediul natural care te scapă de HERPES peste noapte

herpes
Herpesul este un virus extrem de contagios, care afectează foarte multe persoane. 
Se răspândește prin sărut ori prin folosirea acelorași tacâmuri și este cauzat, în general, de o stare generală de rău, de oboseală sau de stres. Apare, de obicei, în zona gurii, dar poate afecta și organele genitale.
Unele persoane nu știu că au virusul care cauzează herpesul, în timp ce altele se confruntă cu această probleme chiar și de două ori pe an.

Remediu împotriva herpesului

Herpresul este foarte greu de tratat, dar există remedii care s-au dovedit eficiente. Usturoiul, de exemplu, este folosit în scopuri medicale de 5.000 de ani și poate trata cu succes această problemă.
Usturoiul întărește imunitatea, ajută digestia și glanda tiroidă, menține inima sănătoasă, curăță vasele de sânge și previne formarea tumorilor. Conține substanțe azotate, sodiu, potasiu, seleniu, calciu, magneziu, silicon, fosfor, vitaminele C, D, B și uleiuri esențiale. Pe lângă toate acestea, are și fitoncide, substanțe cu efect antibacterian, care ajută la vindecarea rapidă a infecțiilor.
Pentru tratarea herpesului, curăță un cățel de usturoi, toacă-l mărunt, apoi aplică pe zona afectată. Lasă-l să acționeze 10 minute, apoi clătește cu apă călduță. Te va ustura la început, dar apoi vei vedea cum durerea te va lăsa. În multe cazuri, herpesul dispare după acest tratament. Dacă nu se întâmplă, însă, asta, repetă procesul și a doua zi.
Sursa – unica.ro
Cristina Matei, AMPress

2 comentarii:

Unknown spunea...

perfect!

Anonim spunea...

Sunt atât de fericit să mărturisesc despre munca bună a doctorului Ogala, am suferit de virusul herpesului din 2017 și am avut simptome frecvente în zona mea privată, după ceva timp va dispărea după utilizarea medicamentelor aciclovir, apoi revin după câteva luni. a fost descurajant de când am fost diagnosticat, dar după ce l-am găsit pe Dr. Ogala și recenziile sale, am fost convins că mă va vindeca cu siguranță, așa că l-am contactat și mi-a spus cum să-i iau medicamentul și să îl folosesc timp de doar 2 săptămâni și o voi face du-te pentru verificare și mai întâi am spus cum poate fi posibil, dar mi-am folosit medicamentele pe bază de plante după ce am cumpărat și cu adevărat am folosit-o și am mers din nou la test, iar rezultatul meu a revenit negativ. așa că am făcut o sarcină să împărtășesc această bună mărturie pe internet, astfel încât cei bolnavi să poată beneficia și să se vindece. WhatsApp sau sunați: +2347061120360 Sau e-mail: Drogalaspells@gmail.com