Radio Bunelu

Sunt atât de specială.. și tu trebuie să afli asta.

bogat
Am o mare problemă cu acele fetespeciale, minunate, deosebite, diferite care au mereu grijă să îmi reamintească asta. Ele sunt acele ființe minunate care nu mai încetează din a se lăuda cu ceea ce au făcut, cu ceea ce au zis, cu ceea ce le-a spus unul și altul. Dacă primesc un mesaj din partea cuiva care le-a spus că sunt speciale, ele au grijă să posteze și pe internet asta. Ele știu că sunt speciale și nu pot ține asta pentru ele, trebuie să aflăm și noi asta. Nu sunt de acord deloc cu genul acesta de persoane care se cred foarte speciale. Poate că sunt fete deosebite, dar dragelor, lăsați oamenii să vă laude. Nu vă lăudați toată ziua singure cu asta. Nu postați pe facebook fiecare mesaj primit din partea celor ce vă admiră frumusețea interioară. Fiecare dintre noi ne putem lăuda că măcar o dată în viața noastră cineva ne-a spus că suntem speciale. Că o anumită persoană chiar ne-a făcut o mică atenție în semn de respect față de noi. Și fiecare apreciem gesturi mici, ne place să auzim când cineva ne spune că suntem deosebite… asta înseamnă bineînțeles că oamenii au observat că noi chiar suntem diferite și asta este minunat! Așa că… toată lumea trebuie să afle azi.
Trebuie să postăm pe net ce ne-au zis ei, ca și alții să vadă asta și să realizeze tot mai multă lume că noi suntem fabuloase. Apreciez foarte mult fetele speciale, acele tinere care caută ca prin modul lor de viață să inspire și pe ceilalți să trăiască o viață pusă deoparte pentru Dumnezeu, admir fetele care se păstrează curate într-o lume perversă și care chiar au ajuns cunoscute pentru modul lor diferit de a-și trăi viața. Dar am întâlnit multe fete care deja fac o afacere din ”cât de speciale sunt” și postează aproape săptămânal pe facebook câte un gând primit din partea vreunei persoane care le admiră ca și persoane. Deja aici intervine mândria. Oare de ce nu poți ține numai pentru tine asta? De ce trebuie să spui și altora asta? Ești specială? Perfect. Pentru tine ești. Sau cumva îți mai place să fi și lăudată și ai ”grijă” ca să mai afle și restul asta?
Deja devin enervante fetele astea foarte speciale cu atâtea laude primite și trimise mai departe. Țineți pentru voi laudele primite. Bucurați-vă în tăcere de ele. Fiți smerite. Pentru că deja la un moment dat deveniți prea mândre de voi și puteți cădea atât de ușor. Dacă sunteți speciale pentru voi sunteți. Și e minunat dacă și oamenii observă asta, dar nu faceți din asta mare tam-tam. Fiindcă veți deveni enervante. Poate am fost mult prea dură în postarea asta, dar de ceva vreme am observat fenomenul acesta și deja devine deranjant. Deveniți arogante, prea sigure pe voi, mândre chiar. Nu găsesc nimic special aici. Deveniți așadar banale.. ca restul. Și voi nu vreți să fiți ca restul, așa-i? Voi vă considerați superioare, pardon, speciale! Și cumva deveniți și mândre. Și căderea poate continua..
Scris de Milena Cismașiu – sursa:  intrebarileinimii.blogspot.ro

Niciun comentariu: