Radio Bunelu

O trupă de soldaţi thailandezi execută un super efect de domino în cadrul unei parade





O trupă de soldaţi ai Forţelor Navale Regale Thailandeze execută un sincron, în timpul paradei organizate de Ziua Forţelor Armate, pe melodia “The Final Countdown”, a trupei Europe, demonstrând cât de bine sunt antrenaţi şi sincronizaţi ca şi unitate.
Este întotdeauna o plăcere să urmăreşti paradele militare dar este şi mai plăcut atunci când soldaţii prezenţi execută un efect de domino.
Privind câtă coordonare există în mişcările acestor soldaţi şi cât de bine reuşesc să se sincronizeze, nu poţi să nu te gândeşti la volumul de muncă din spatele acestei reuşite.
Armata se bazează pe ordine, disciplină şi executarea rapidă şi precisă a obligaţiilor, elemente prezente şi în manevrele acestei divizii de elită.
Filmarea a fost realizată la începutul acestui an, în timpul paradei militare organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Forţelor Armate ale Thailandei.
Vă invităm să urmăriţi în filmuleţul de mai sus reuşita de excepţie a militarilor thailandezi şi efectul vizual asemănător cu cel al pieselor de domino în cădere!
Sursa: Youtube
Text: LiveBiz
http://www.livebiz.ro/

Niciun comentariu: