Radio Bunelu

6 utilizari inedite ale congelatorului

6 utilizari inedite ale congelatorului
Temperaturile foarte scazute din congelator sunt in masura sa rezolve probleme pe care temperaturile normale le fac, daca nu imposibile, atunci macar foarte greu de finalizat. Iata cateva exemple, pentru utilizari neasteptate ale frigiderului:
Floricele de porumb perfecte, fara boabe care nu se desfac. Secretul? Pastreaza boabele de porumb in congelator. Pune-le la facut, fie intr-un vas incins, fie in cuptorul cu microunde, direct din frigider. Se vor face toate.

Sfesnicele sunt foarte greu de curatat, datorita stropilor de ceara topita, prelinsa prin arderea lumanarilor. Problema este ca si rezolvata daca lasi suportul pentru lumanari cateva ore, in congelator. Ceara devine casanta si se desface fara niciun fel de probleme de pe metal.
Te pregatesti pentru o cina romantica? Lumanarile vor arde mai mult si vor sta perfect drepte daca le lasi in congelator cateva ore inainte sa le aprinzi.

Pozele lipite nu sunt amintiri compromise. Pune fotografiile lipite sau cele care s-au udat in congelator. Recuperarea lor este incomparabil mai usoara.
Ai o oala patata pentru ca mancarea s-a ars? Nu o arunca! Pune vasul in congelator pentru 10-12 ore. Urmele de arsura se vor curata perfect, fara nicio greutate.
Ai vase care miros urat, chiar si dupa doua trei spalari, cu apa si detergent. Pune-le in congelator pentru o noapte intreaga. Dimineata vor mirosi chiar mai frumos decat atunci cand le-ai cumparat.
https://ro.stiri.yahoo.com

Niciun comentariu: