Radio Bunelu

Cura cu căpşune, delicioasă şi eficientă

Căpşunele sunt extrem de sănătoaseSimbol al începutului de vară, căpşunele ne încântă simţurile cu aroma, gustul şi culoarea lor. Cum nu mai e decât puţin până vor apărea "tentante"prin pieţe, noi îţi arătăm beneficiile lor multiple.
Un kilogram de căpşune are doar 350 de calorii, adică echivalentul a două felii de caşcaval sau a jumătate dintr-o porţie de tort.
În plus, căpşunele conţin în proporţie de 13% fibre alimentare, adică acele substanţe nedigerabile care dau senzaţia de saţietate şi care curăţă organismul de toxine.
Recomandarea editorilor Yahoo Celebrity:
Din aceste motive, cura de căpşune este un mij­loc foarte eficient pentru a lupta cu kilogramele în plus.
Înaintea fiecărei mese, se consumă câte 300 g (adi­că două pahare) de căpşune bine spălate, iar între mese, dacă ni se face foame, consumăm, de asemenea, căpşune, eventual un iaurt cu căpşune (preparat în casă).
Cura durează minimum trei săptămâni, nu este deloc greu de ţinut şi duce la pierderea a aproximativ cinci kilograme din greutatea corporală, care nu vor mai fi puse la loc, dacă se menţine o dietă echili­brată, cu multe fructe.
Nu se cunosc contraindicaţii la administrarea acestor fructe, cu excepţia persoanelor cu sensibilitate gastrică şi a celor cu colită de fermentaţie activă.
https://ro.celebrity.yahoo.com

Niciun comentariu: