Radio Bunelu

S-a făcut scrum singurul ştrand din Vulcan

de Gheorghe OLTEANU
Joi, 24 octombrie, pompierii au avut o solicitare matinală la un incendiu izbucnit în Vulcan, foarte aproape de clădirea Preparaţiei Coroeşti.
 
Focul 
s-a ivit în jurul orei patru la ştrandul care funcţiona în partea estică a fostului garaj al STRA. Locatarii blocurilor D de pe deal îşi amintesc că flăcările erau înalte cât turnurile în care locuiesc ei şi că s-au propagat şi au cuprins foarte repede toate anexele ştrandului. 
 
Ştrandul acesta,
deschis cu vreo doi-trei ani în urmă de către SC Nomentana SRL, a fost foarte bine primit de către vulcăneni, iar cei care îl frecventau vară de vară sunt de părere că oferea servicii bune şi avea permanent apă caldă. Asta în condiţiile în care, în Vulcan, a mai existat doar bazinul de înot de la Brazi, din păcate umplut cu pământ în această vară. 
 
O sursă oficială
a confirmat cauza incen-diului ca fiind una de natură electrică. Anexele ştrandului fiind din lemn, focul s-a extins foarte repede şi, deşi pompierii au intervenit în timp relativ scurt, cea mai mare parte a clădirilor s-au făcut scrum. Ideea că focul a fost pus dinadins a fost infirmată de către investigatori. Deşi a trecut prin mari probleme financiare, societatea comercială care-l deţinea este, acum, în proces de reorganizare şi, în consecinţă, administratorului ei numai de asta i-ar fi… ars în acţiunea de reconsolidare a firmei sale.

Niciun comentariu: