Radio Bunelu

Dan Diaconescu a blocat centrala telefonică la prima transmisie a „noului OTV“

„Noul OTV“, aşa cum l-a numit Dan Diaconescu, şi-a început emisia, marţi, 15 octombrie, la 23.32, ora României, cu ajutorul unei reţele de televiziune din Italia via Bucureşti. Semnalul a început să fie transmis şi cu ajutorul „colegilor din Marea Britanie, care îl ridică pe satelit pentru românii din toată lumea“ şi, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia, spaţiu oferit de postul româno-italian Romit TV, scrie hotnews.ro.
Inaugurarea noului OTV a avut loc cu o mică întârziere faţă de orarul anunţat, din pricina necoordonării semnalelor din Italia şi România. Dan Diaconescu a anunţat că postul său va emite în urma unui acord cu proprietarul Romit TV, Emanuele Lataglia. Romit Tv are licenţă italiană de transmisie prin satelit şi va prelua, gratis, „o parte din emisiunile postului lui Dan Diaconescu“, mai scrie hotnews.ro.
Bucuria revenirii a blocat centrala telefonică
La numai câteva minute de la începutul emisiei lui Dan Diaconescu, centrala telefonică a Romit TV s-a blocat din cauza numărului mare de apeluri venite de la oamenii dornici de a intra în direct, pentru a-şi exprima bucuria în legătură cu redeschiderea OTV. „Am deschis firma în Italia la mijlocul anului, vom emite 24/24 h, atât pe frecvenţa Romit, cât şi pe satelit. Deocamdată, ne pot vedea în special românii din Italia“, a spus Dan Diaconescu în prima emisie a postului. Aşezat la o masă, cu un laptop în faţă, Diaconescu a a anunţat „redeschiderea OTV-ului din Italia“ ca pe o victorie împotriva „sistemului“.
„Mă veţi vedea în carne şi oase (...) mă mut în Italia că nu se mai poate. Îi sfătuiesc pe români să plece în străinătate, e mai bine decât în România. Spre exemplu, în Italia mi-am luat foarte uşor licenţa, în România am avut probleme Voi face o lansare oficială, unde voi invita multă lume, după ce rezolvăm unele reglaje tehnice“, a mai spus Dan Diaconescu.
În plus, Dan Diaconescu a făcut un apel către românii stabiliţi în Italia să „informeze rudele şi prietenii din România că s-a redeschis OTV-ul” şi că poate fi recepţionat şi pe satelit.

Niciun comentariu: