Radio Bunelu

Eutanasierea copiilor se apropie de aprobarea Parlamentului belgian; doctorii sunt de acord cu eutanasierea în masă a copiilor şi a pacienţilor cu Alzhaimer

Eutanasierea copiilor se apropie de aprobarea Parlamentului belgian; doctorii sunt de acord cu eutanasierea în masă a copiilor şi a pacienţilor cu Alzhaimer
O lege propusă şi la un pas de adoptare de către parlamentul belgian le va permite copiilor să decidă să fie eutanasiaţi (ucişi) de către personalul medical. Actualmente, legile belgiene limtează eutanasia pentru persoane în vârstă de peste optsprezece ani dar, o dată cu creşterea numărului de copii autişti, creştere datorată biopesticidelor, organismelor modificate genetic şi vaccinelor, ţările încearcă tot mai mult să găsească o soluţie pentru toţi copii care au fost afectaţi ireversibil de industria medicală şi biotehnologică.
Desigur, soluţia este să îi omorâm, pur şi simplu. Este dificil să omorâm copii în temeiul legii fără să fim acuzaţi de crimă. Aşadar, noua lege propusă le va permite doctorilor să decidă dacă copiii, indiferent de vârstă (da, chiar şi un copil de cinci ani) pot „consimţi” să fie eutanasiaţi fără acordul părinţilor.
Eutanasierea copiilor autişti a început deja în Marea Britanie. Ziarul Daily Mail scrie: „O mamă şi o naşă disperată au ucis un băiat în vârstă de paisprezece ani care suferea de autism sever, înjunghiindu-l în piept de mai multe ori atunci când au devenit copleşite de îngrijirea lui permanentă, după ce au cerut ca el să fie mutat de la spital în îngrijirea lor.”
Deloc surprinzător, acest anunţ în legătură cu eutanasierea a fost propus de Partidul Socialist, mai ales că socialiştii tind să urască omenirea, indiferent în ce ţară locuiesc. Legea propusă cere ca „legea să includă şi minorii, dacă ei au discernământ sau dacă sunt afectaţi de o boală incurabilă sau de o suferinţă care nu poate fi alinată”, scrie AFP.
Această poevste continuă: „Senatorul socialist Philippe Mahoux, care a ajutat la conceperea schimbărilor propuse, a spus că au fost cazuri de adolescenţi care «au avut capacitatea de a decide» în privinţa viitorului lor.”
Deoarece, desigur, un copil de şase ani nu este destul de mare pentru a conduce o maşină sau pentru a cumpăra o bere, dar cu siguranţă poate consinţi să fie ucis de stat… în special dacă este deja o povară, datorită costurilor serviciilor medicale.
După cum pretind susţinătorii legii, ea „marchează un punct de cotitură în ceea ce priveşte modul de abordare de către stat a drepturilor tinerilor, dintre care unii ar fi capabili să aleagă să moară, dacă legea va trece, chiar dacă legea le interzice să conducă, să se căsătorească, să voteze sau să bea alcool până la optsprezece ani”, scrie IBtimes.com
Şi bolnavi de Alzhaimer vor fi eutanasiaţi în conformitate cu legea propusă
Dar staţi, mai este ceva! Nu doar copiii vor fi eutanasiaţi în conformitate cu noua lege, ci şi pacienţii cu Alzhaimer.
„Parlamentarii iau în considerare şi extinderea eutanasiei la persoanele care suferă de boli precum Alzhaimer”, a spus senatorul socialist.
Eutanasia este, desigur, pentru orice guvern, cea mai uşoară modalitate de a scăpa de oamenii de care nu vrea să aibă grijă. În loc să înveţe publicul cum să prevină şi să trateze boala Alzhaimer, guvernul pur şi simplu promulgă o nouă lege care să îi ucidă şi să numească asta „eutanasie” sau „ucidere din milă”.
Trăim vremuri în care guvernul ucide în masă. Nu va trece mult şi asemenea legi se vor răspândi în alte ţări şi printre oameni cu „probleme de sănătate mentală” sau chiar cu cancer. Teoretic, ideea eutanasiei ar putea avea valoare într-un scop foarte limitat. Adevărul este că acum guvernele susţin eutanasia pentru a oferi o tentativă de justificare legală a uciderii în masă a copiilor şi a bătrânilor pentru care nu mai vrea să plătească serviciile de sănătate. Salvaţi guvernul de la faliment! Eutanasiaţi-o pe bunica! (Alături de micuţul Ionuţ, desigur…).
La urma urmei, guvernele sunt mecanisme politice de ucidere şi distrugere, cea ce explică motivul pentru care toate războaiele din secolul al XX-lea au fost iniţiate de guverne, nu de oameni. Războiul este doar o altă modalitate de ucidere în masă pe care oamenii drogaţi şi demenţi de la conducerea fiecărui guvern o agreează foarte mult.
Pentru aceşti monştri aflaţi la putere nimic nu e mai fermecător decât ucidere copilaşilor. Să poţi duce un copil de cinci ani în cabinetul unui dortor şi să îi umpli venele cu chimicale mortale, proces numit „eutanasie” sau „ucidere din milă”, este aproape erotic pentru aceşti monştri flămânzi de putere. Păcat că Jimy Saville, de la BBC nu mai este printre noi, altfel ar fi putut găsi ceva de făcut ulterior cu cadavrele copilor.
Dezgustător? Cu siguranţă. Vorbim despre uciderea copiilor sponsorizată de stat. Nu este o acţiune binevoitoare. Cu siguranţă că aceasta va deveni noua modalitate prin care guvernele se vor debarasa de copiii cu autism, apoi vor spune că rata autismului „scade”, deoarece nu mai sunt atât de mulţi copii cu autism. (Da, după ce au fost eutanasiaţi toţi.)
De asemenea, guvernele vor apela la uciderea în masă a copiilor pentru a proteja industria vaccinelor. Şi, pentru început, ce este industria vaccinelor dacă nu un monstru care ucide copii? Acesta este motivul pentru care industria acceptă să facă experiente cu vaccinuri periculoase inclusiv pe copii mici. Nimic nu le aduce susţinătorilor acestor vaccinuri satisfacţii la fel de mari ca vederea unui copil cu IQ ridicat transformat într-un copil bolnav de autism, care aiureşte, strigă şi este ca un zombi la câteva ore după ce a primit un vaccin.
Dumnezeu să ne ajute pe toţi. Cu toţii suntem ucişi în masă de fascismul global şi cea mai mare parte a populaţiei este prea nătângă pentru a realiza ce se întâmplă.

Niciun comentariu: