Radio Bunelu

Un singur status pe Facebook reunește o fetiță adoptată cu familia ei biologică


Totul a început cu un status pe Facebook. Paula O' Brien a povestit cum fratele ei și-a dat fetița spre adopție, crezând din toată inima că este cel mai bun lucru pentru ea.

„A fost greu pentru toată familia. Am simțit lipsa copilului în viețile noastre, în fiecare an i-am sărbătorit ziua de naștere, nu l-am uitat niciodată", povestește Paula despre momentul din 19 septembrie 1982, care i-a marcat familia.

Ani de zile Paula s-a întrebat ce s-a întâmplat cu nepoata ei, cum arată, ce hobby-uri are, fără să își dea seama că o cunoștea deja destul de bine. Cele două s-au întâlnit de mai multe ori în același cerc de prieteni, care chiar au observat asemănarea fizică dintre ele și glumeau pe tema asta.

Abia după trei ani de la prima întâlnire cele două au descoperit că sunt de fapt rude. Abbey Donhoe, acum în vârstă de 29 de ani, era acasă și se uita la ultimele știri pe Facebook când a văzut postarea Paulei cu ceea ce părea să fie data ei de naștere, 19 septembrie 1982. Când numele părinților biologici s-au potrivit, Abbey a mai făcut loc pentru o familie în viața ei.

„Este un adevărat miracol. Simțim că Dumnezeu ne-a răspuns la rugăciuni", spune acum Paula, care se simte proaspătă mătușă, conform CNN.

Niciun comentariu: