Radio Bunelu

SUEDIA. Barnevernet e doar începutul. De la 15 ani poți face sex cu cadavre şi incest. ARIPA TÂNĂRĂ A PARTIDULUI LIBERAL SUEDEZ SOLICITĂ LEGALIZAREA NECROFILIEI ŞI A INCESTULUI

by loading... Motto din progresista Alina-Mungiu Pippidi cea care primește la ONG-ul ei şi bani de la norvegieni şi bani de la Soroş: “E vorba de Norvegia, Suedia și Finlanda, […]

Vă prezentăm în continuare pentru ce luptă progresiştii suedezi care sunt şi ei alături de toate partidele din Suedia, “în topul bunei guvernări”.

ARIPA TÂNĂRĂ A PARTIDULUI LIBERAL SUEDEZ SOLICITĂ LEGALIZAREA NECROFILIEI ŞI A INCESTULUI
“Suntem organizația de tineret şi rolul nostru este să gândim un pas mai departe”.
“Am înțeles că aceasta poate fi văzută ca neobișnuit și dezgustător, dar legislația nu se poate baza pe ceva ca fiind dezgustător”
Aripa de tineret a Partidului Liberal suedez a propus duminică, 21 februarie, legalizarea necrofiliei și a incestului în timpul întâlnirii anuale a grupului, întâlnire care a avut loc la Stockholm.
În conformitate cu moțiunea depusă, doi frați care consimt şi au vârsta de 15 ani și peste, ar trebui să li se permită să se angajeze în relații sexuale, în timp ce relațiile sexuale cu un cadavru uman ar trebui să fie, de asemenea, legalizate, atât timp cât decedatul a dat permisiunea scrisă înainte de trecerea în neființă.
Vorbind la ştirile site-ului suedez Aftonbladet, liderul tineretului liberal, Cecilia Johnsson, a caracterizat noile propuneri ale mișcrăii de tineret ca fiind “un pas progresiv înainte” pentru țara scandinavă..
“Suntem o organizație de tineret și una dintre sarcinile noastre este să gândim cu un pas mai departe”, a spus Johnsson.
Johnsson a declarat că, deși cele mai multe dintre societăți văd practicile astea ca “dezgustătoare”, astfel de acte nu ar trebui să fie scoase în afara legii de către guvern.
“Am înțeles că aceasta poate fi văzută ca ceva neobișnuit și dezgustător, dar legislația nu se poate baza pe ceva ca fiind dezgustător”, a spus ea.
“Nu ne plac legile ce țin de moralitate în general, și această nouă lege nu protejează pe nimeni.”
În ceea ce privește necrofilia, Johnsson a intrat în detalii şi a susținut că oamenilor ar trebui să li se permită să păcătuiască trupește cu morții, atâta timp cât se iau măsuri în prealabil ca viitorul mort să-şi dea acordul.
“Ar trebui să fie decizia ta ce se întâmplă cu corpul tau după ce mori, iar în cazul în care se întâmplă fie că doriți să vă lăsați moștenire rămășițele unui muzeu sau pentru știință, sau dacă doriți să lăsați moștenire rămășițele unei persoane ca să facă sex cu ele, atunci ar trebui să fie OK “, a adăugat ea.
Propunerea grupului de tineret i-a pus imediat în defensivă, pe mulți dintre foștii și actualii membri ai partidului liberal, mamă.
“Tineretul Liberal din Suedia se concentrează pe publicitate, dar se concentrează mai greu pe problemele care determină și viitorul nostru al Suediei”, a declarat fostul deputat liberal Carl B. Hamilton pe social media.
“Cu siguranță, trebuie să înțelegeți că oamenii râd de liberalismul vostru, stupizilor?”
(N.Red. Nu râdem deloc. Ne îngrozim. Căci ăştia când vor crește vor veni la putere.)
Hamilton, de asemenea, a glumit întrebându-se pe ce bestialitate se va concentra tineretul liberal în perioada următoare.
“Și cu ce alte provocări din top 100 se va confrunta societatea după tineretul liberal? Ce va urma? Sex cu hipopotamii? “, a spus el.
În ciuda subiectelor șocante, mutarea grupului nu este pentru mulți surprinzătoare având în vedere eforturile în creștere făcute de către unii liberali pentru “a normaliza” comportamente considerate reprobabile de restul societății.
De exemplu, mai multe reviste de extremă stângă cum e de exemplu, Salon, şi-au petrecut ultimele luni, şi au făcut mai multe încercări pentru a-şi convinge cititorii că pedofilia este doar o orientare sexuală și nu o tulburare mintală.
“În esență, creierul tau știe ce îi place și nu va alege să spună nu, ca răspuns” – a scris Todd Nickerson, un pedofil auto-declarat, în septembrie anul trecut.

Niciun comentariu: