Radio Bunelu

Donald Trump – Vom începe să zicem din nou Merry Christmas – Crăciun fericit

FOTO  The India Times
Transcriere si traducere de Agnus Dei, Video de la Fox News, speech la Grand Rapids, Michigan, Thank You Tour:
Ieri, 10 Decembrie, 2016, la un miting din Michigan, presedintele ales Donald Trump anunța ceea ce a numit întoarcerea la ubicuitatea frazei „Merry Christmas”, în timpul sezonului festiv.
La inceputul mitingul Donald Trump a urat multimii participante un Craciun Fericit, la care adunarea a raspuns in ropote de aplauze si ovatii:
„Vom începe să zicem din nou Merry Christmas (Crăciun fericit)”, a declarat Trump, menționând că în numărul trecut de ani, in mai multe magazine s-au pastrat decoratiunile mai seculare, cum ar fi zăpadă falsa, pereți roșii și clopotei „, dar au eliminat urarea ‘Craciun Fericit’.”
Afirmatia lui Trump părea ca un ecou la sentimentele exprimate de Bill O’Reilly într-un monolog din 2013, în care gazda „O’Reilly Factor”, a răspuns la comentariile comedianului Jon Stewart.
O’Reilly a spus că, în ultimul timp, mișcarea seculară progresivă a instituit oarecum un „război” pe ideea de Crăciun, care este  o sarbatoare acceptata pe scară largă.
In ultimii opt ani cu precadere, de cand presedintele Obama a ocupat Casa Alba, administaratia Obama a eliminat aproape in totalitate urarea Merry Christmas datorita corectitudinii politice, si a politicii progresive, de a nu exclude, zic ei, pe cei de o alta religie sau nereligie. Dar de fapt aceasta a fost o incercare de a elimina sarbatorile crestine din America si din toate tarile care au fost fondate pe principii crestine. Au folosit urarea Happy Holiday ( Sarbatori Fericite), care ne aduce aminte de Romania in timpul comunismului cu Mos Gerila si pomul de iarna. Dupa declaratiile presedintelui ales Donald Trump aceasta va inceta si vom sarbatorii din nou Craciunul asa cum merita sarbatorit, prin a celebra adevarata menire a acestei sarbatori care este  Nasterea Mantuitorului.

Transcript of VIDEO: AGNUS DEI
https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Niciun comentariu: