Radio Bunelu

Un român a contribuit decisiv la victoria lui Donald Trump în alegeri. Acesta îi datorează și lui poziția de președinte al SUA!


Chiar dacă pare un titlu umflat cu pompa, adevărul este că fără scandalul provocat de hackerul român Guccifer, cel care a spart contul de e-mail al candidatei Hillary Clinton, lucru care a dus la o investigație a FBI-ului asupra ei, probabil că Donald Trump nu ar fi câștigat.
Scandalul creat de atacul informatic al românului, care a pus în evidență faptul că Hillary Clinton folosea în mod iresponsabil o adresă de e-mail privată, nesecurizată, pentru a transmite secrete de stat, este unul care i-a șifonat serios imaginea. Două investigații demarate de FBI, una în vară și a doua cu câteva zile înainte de alegeri, au cântărit enorm în ecuația alegerilor, în condițiile în care această situație dovedea, în cazul lui Hillary, un grad de iresponsabilitate, incompatibil cu funcția la care aspira.
Dar cine știe ce lucruri picante a descoperit FBI-ul în corespondența fostei prime doamne! Lucruri care au ajuns și la cine nu trebuie și care o făceau pe doamna Clinton vulnerabilă la șantaje. Vorba aia, cu un soț suspect de pedofilie și cu corespondența spartă, era greu să aibă o poziție puternică în calitate de viitoare președintă a SUA. De altfel, datorită duplicității ei proverbiale, nu întâmplător mulți analiști o definesc pe Hillary Clinton ca pe exponenta minciunii politice dusă la nivel de condiție existențială.
În concluzie, Donald Trump îi este dator românului. Poate îl angajează, după eliberarea din închisoare, în calitate de consilier pe probleme de securitate cibernetică. 😉
Rămâne de văzut!

Niciun comentariu: