Începând cu anul 2016, nou-născuţii din Italia vor fi microcipaţi. Ulterior, măsura se va aplica întregii populații
Italia este a treia ţară, după Statele Unite ale Americii şi Elveţia, care anunţă oficial că, începând din anul 2016, nou-născuţilor li se vor monta microcipuri subcutanate. Ceea ce anul trecut părea o ştire falsă devine acum realitate pentru că anunţul a fost făcut chiar de premierul Matteo Renzi, pentru ilmattoquotidiano.it.
"Microcip subcutanat obligatoriu, în circa doi ani o să îl aibă toată populaţia Italiei. Pentru început vor fi nou-născuţii, după care, într-un an, măsura se va aplica tuturor", a declarat primul-ministru italian.
Pe lângă motivele de securitate naţională invocate, microcipurile vor avea rolul unui card de sănătate, în sensul că printr-o simplă scanare, purtărorul microcipului este "citit" imediat: nume şi prenume, data naşterii, grupa de sânge. Montarea microcipului se va face simplu, asemenea unui vaccin, imediat după naştere.
Este de aşteptat o reacţie puternică a organizaţiilor religioase şi de apărare a drepturilor omului,care s-au opus la fiecare măsură de acest gen. Să nu uităm că, de exemplu, în România, mai multe persoane din lumea clerică au refuzat însuşirea cardului de sănătate pentru simplul motiv că, citit invers, cuvântul "card" devine "drac"!!! La nivel internaţional, au fost proteste uriaşe împotriva paşapoartelor biometrice, a codurilor de bară prezente pe produsele din comerţ, "666 - semnul fiarei", Noua Ordine Mondială etc
Microciparea ar putea să îi afecteze şi pe românii din Italia, peste un milion la număr, care trebuie să decidă dacă vor fi de acord sau nu cu măsura guvernamentală.
Sancţiunile prevăzute în acest moment pentru cine refuză implantarea microcipului presupun, în primă fază, amendă de 3000 de euro sau închisoare până la şase luni.
Prima ţară care a introdus această măsură este SUA, sub pretextul Legii Comisiilor Militare.Momentul hotărâtor a fost 11 septembrie 2001, după atentatele de la New York. Americanilor li s-au explicat atunci, din punctul de vedere al securităţii naţionale, beneficiile implantării microcipului.
http://ro.blastingnews.com/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu