Radio Bunelu

Rețetă ceai de ghimbir: Curăță ficatul, dizolvă pietrele de la rinichi și omoară celulele canceroase

Ghimbirul, considerat unul dintre cele mai puternice alimente ale secolului 21, are nenumărate proprietăți, printre care creșterea imunității, îmbunătățirea digestiei și reducerea inflamațiilor. Uleiurile esențiale care se găsesc în compoziția lui îi confera aroma și savoarea iar aceste uleiuri sunt de asemenea agenți puternici antiparazitari, antivirali și antibacterieni, care ajută la îndepărtarea durerii și vindecă bolile cardiovasculare dar și astmul, transmit cei de la pentrusuflet.com.
Beneficiile ceaiului de ghimbir
– reprezinta un remediu natural in lupta impotriva inflamatiilor musculare, a racelilor, a gripelor si a durerilor de cap; poate, de asemenea sa reduca durerea.
– omoara virusii responsabili cu aparitia racelii si gripei.
– o singura ceasca de ceai poate reduce riscul aparitiei atacului cerebral.
– ghimbirul imbunatateste circulatia, oxigenarea, are un aport de vitamine si minerale si toate acestea datorita proprietatilor emanate prin incalzire.
– antioxidantii din ghimbir lupta impotriva infectiilor si creste sistemul imunitar.
Reteta ceai de ghimbir.
Ingrediente:
Miere organica
Lapte de cocos
¼ lingurita de turmeric macinat
¼ lingurita ghimbir macinat
O ceasca de apa
Preparare:
Acest ceai este foarte usor de preparat. Puneti apa intr-un ibric, pe foc, lasati-o pana ajunge in punctul de fierbere, adaugati turmericul si ghimbirul, lasati sa se aseze timp de 7-10 minute dupa care adaugati laptele si mierea. Strecurati ceaiul, adaugati arome si bucurati-va de efectele acestui ceai sanatos!
Sursa:pentrusuflet.com

Niciun comentariu: