Radio Bunelu

Islamizarea Europei ~ Aurelian PAVELESCU

Photo credit www.cunoastelumea.ro
Citind unele analize si scenarii, cred si eu ca islamizarea Europei NU mai poate fi oprita. Statele vestice nu au nici instrumentele necesare, politice si legale, nici vointa de a opri, iar popoarele occidentale s-au predat, deja, nu mai au energia de a se apara, nici nu mai doresc. Experimentul multiculturalismului si stergerii identitare este deja finalizat in Marea Britanie, Belgia, Franta. Statele nordice, cazute in apatie si confort, cu caderi teribile de natalitate, pentru a-si asigura continuitatea ca state prospere vor ceda fulgerator. Germania cred ca nu va iesi din criza refugiatilor de acum niciodata: aceasta este atat de grava, incat se va croniciza: nu va fi asimilata, ci, pe termen lung, formidabilul impact se va instala ca o realitate legitima si legala.
Vor fi actiuni si reactiuni, suisuri si coborasuri, pana la momentul acceptarii tacite a unui status quo al unor grupuri compacte de refugiati, care se vor instala definitiv. Cu natalitate puternica, pe fondul colapsului natalitatii indigene, in doua generatii se va impamanteni si modul de viata religia, probabil mai intai insular, apoi din ce in ce in cercuri concentrice. Fenomenul se va amplifica cu o mare repeziciune, pentru ca dinamica proceselor este uriasa: motive economice, sociale, politice, contaminari de tot felul, concesii, agresivitate, intimidari etc…
Intr-o generatie va aparea si se va instala si o „elita culturala si morala” islamica, extrem de insidioasa, cladita pe „cuceririle occidentului”: drepturile minoritatilor, drepturile omului, libertatea religioasa etc. Pana la momentul tragic al despartirii, pentru ca islamul, prin el insusi, nu se va asimila si nu va ierta nimic din vechea Europa! Pana la distrugere. Profetie sumbra!
Sper, macar pentru statele mai putin expuse, printre care si Romania, sa mai existe resurse si sanse. Slabe sperante, insa, daca va fi cucerita Mediterana!
Un efort de salvare, cu o clasa politica autista, cea a Europei de azi, nu pare posibil. Din contra, se vor face tot felul de eforturi care, prezentate ca bune, vor inrautati situatia si mai mult. Se vorbea, in urma multe decenii Fukuiama vorbea despre „sfarsitul istoriei” si „ultimul om”, Huntington despre „ciocnirea civilizatiilor”. Se pare ca se vor intampla impreuna sau, ce mai conteaza? Numai credinta si crucea crestina mai pot apara, adica izvoarele radacinilor noastre!
Aurelian PAVELESCU

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/01/28/islamizarea-europei-aurelian-pavelescu/

Niciun comentariu: