Radio Bunelu

Vindeca Ciuperca Piciorului cu Un Tratament Natural Uimitor



Un articol de Maya 

Ciupercile picioarelor sunt de fapt infectii fungice care apar pe pielea de pe picioare. Ele apar de obicei din cauza mersului cu talpile goale pe jos, pe o podea umeda (de ex. in jurul piscinei), sau in cazul in care ati purtat incaltarile altcuiva care avea deja aceasta ciuperca. 

Cum se manifesta : 

In prima etapa, are loc descuamarea pielii si aparitia unei zone rosii, momentan nedureroase. Daca eruptia se extinde, in urmatoarea etapa vor incepe mancarimile destul de puternice care vor provoca inflamarea destul de grava a zonei. In cele din urma pielea va crapa iar acest lucru va fi insotit de dureri destul de mari. 

Cele mai frecvente infectii apar intre degetele de la picioare, insa acestea se pot extinde si la unghii. 

Mare atentie – Ciupercile de pe picioare sunt contagioase! 


Eu unul evit in totalitate sa imprumut pantofii altei persoane, deoarece infectia poate fi raspandita. Infectiile fungice pot fi usor raspandite si pe alte parti ale corpului, de asemenea. Acesta este motivul pentru care este foarte important sa mentinem o buna igiena. 

Sfat : Nu mergeti niciodata cu talpile goale la sauna, piscina sau bai publice, riscati sa contactati o ciuperca fara sa va dati seama. 

Asadar,dat fiind faptul ca sezonul estival nu este atat de departe si suntem siguri ca nu doriti sa va expuneti picioarele avand o ciuperca, Echipa Secretele vine in ajutorul dumneavoastra prin prezentarea unui remediu natural si extrem de eficient pentru eliminarea acestei probleme destul de enervante si inestetice, totul intr-un timp foarte scurt. 

Veti avea nevoie de : 

- 3 lingurite de grasime de porc (untura) 

- 3 catei de usturoi 

- 2 lingurite de otet de mere 

- 1 lingurita de apa 

- O jumatate de lingurita de scortisoara 

Metoda de preparare: 

1. Curatati si pisati usturoiul. Puneti-l intr-un castron peste care adaugati apa si otetul de mere.. Amestecati bine continutul. 

2. Pregatiti un alt castron mic in care trebuie sa puneti grasimea de porc. Adaugati peste grasime scortisoara si amestecati pana cand se omogenizeaza. 

Combinati cele doua castroane pana cand veti obtine un amestec omogen. 

Cand aveti un amestec omogen, „crema” este gata. 

Mod de utilizare: 

Aplicati aceasta crema de 2 ori pe zi pe zona afectata si lasati sa actioneze cat mai mult posibil. Cel mai indicat ar fi sa aplicati seara inainte de culcare. Veti vedea ca in scurt timp mancarimea se va reduce drastic iar zona se va calma in 2- 3 zile. Dupa 14 zile de tratament ciuperca va fi eliminata complet. 

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.


 - See more at: http://www.secretele.com/2015/03/vindeca-ciuperca-piciorului-cu-un.html#sthash.Z7m3jqJH.FQxASuoN.dpuf

Niciun comentariu: