Radio Bunelu

Un bărbat a calculat cât ar trebui să câștige soția lui pentru că e casnică. SUMA ESTE FABULOASĂ!

Un bărbat a calculat cât ar trebui să câștige soția lui pentru că e casnică. SUMA ESTE FABULOASĂ!

Steven Nelms este unul dintre puținii bărbați care apreciază cu adevărat munca unei femei, atunci când acesta este la rândul lui la serviciu.

A CALCULAT CÂT VALOREAZĂ SOȚIA LUI ÎN ROL DE CASNICĂ. Mulți bărbați cred că a întreține o casă plus a crește un copil (sau mai mulți copii) este floare la ureche iar femeile nu ar trebuie să se plângă. Noroc pentru soția lui Steven Nelms, un american care a dorit să afle cât valorează în bani munca pe care femeia vieții sale o depune pentru ca al lor cămin să fie mereu impecabil iar copilului lor să nu îi lipsească nimic.
Steven și Glory au un copil în vârstă de doar doi ani. Cei doi s-au căsătorit de curând iar tânărul soț a dorit să facă un experiment, gândindu-se la munca pe care o face soția sa zi de zi. Bărbatul a dorit să îi arate respectul cuvenit soției sale și a calculat împreună cu experți ce sumă ar trebui să primească soția sa pentru curățenia casei și faptul că are grijă de copil.
Pe blogul său care a devenit viral, „We are Glory” (Toți suntem Glory), acesta notează: „Soția mea stă acasă și are grijă de fiul nostru în fiecare zi. Ea îi schimbă scutecele, îl alimentează, se joacă cu el, îl supraveghează la ora siestei și îl consolează când se supără. Și toate astea reprezintă minimul indispensabil”.
Calculul lui Steven:
Curățenie: Între 50 și 100 de dolari pentru o sesiune la săptămână
Personal Shopper: 65 dolari pentru patru ore pe săptămână
Chef (bucătăreasă): 240 de dolari pe săptămână
Spălatul hainelor: 25 dolari pe săptămână
Asistența copilului: 75 dolari pe săptămână
casnica - 14072015 - 3
Cu aceste date generale de mai sus și alte calcule estimative, Glory ar trebui să câștige undeva la73.960 de dolari pe an, dacă a fi casnică ar fi ceva legalizat. Aceasta ar fi de fapt suma pe care cei doi părinți ar trebui s-o investească în cazul în care copilul ar avea o doică iar casa ar încăpea pe mâna unei femei de serviciu plus o bucătăreasă. Toate aceste sarcini le face însă Glory, iar femei ca ea sunt milioane pe lumea asta.
Poate așa vom învăța în sfârșit să le respectăm ceva mai mult pe casnice! Nu stau degeaba acasă!
Sursa foto: mujeraf.com, Facebook Steven Nelms
http://teotrandafir.com/

Niciun comentariu: