Radio Bunelu

Hernia de disc se poate trata fara interventii chirurgicale!

Hernia de disc se poate trata fara interventii chirurgicale! (P)
Durerile lombare reprezintă una dintre cele mai frecvente cauze pentru care pacienţii se adresează medicului. În majoritatea cazurilor, aceste dureri sunt asociate herniei de disc. Acum există şi în Timişoara un tratament revoluţionar care tratează hernia de disc, fără intervenţii chirurgicale.

Pacienţii la care tratamentele conservatoare nu au dat rezultate sunt îndrumaţi, de obicei, de medici, către chirurgie. De mai bine de 30 de ani însă, există o metodă neinvazivă, care dă rezultate în marea majoritate a cazurilor: terapia cu ozon medical.
Tratamentul cu ozon medical a cunoscut în ultimii 10 ani o răspândire destul de largă în Europa. Ozonul medical este folosit pe scară largă în Europa de mai bine de 40 de ani şi este luat în considerare ca o variantă de tratament pentru herniile discale şi alte tipuri de dureri lombare joase.
 
Folosirea ozonului medical în tratarea herniilor de disc datează din 1983, iar în studiile de specialitate se vorbeşte de o rată de vindecare de 95%.
Metoda are la bază administrarea unui amestec O2-O3, repetat, timp de 8-14 şedinţe, în musculatura paravertebrală şi în vecinătatea fragmentului herniat. Injecţia este bine tolerată şi, în general, nedureroasă, cu excepţia unei dureri localizate de durată scurtă.
În Timişoara, acest tratament revoluţionar este disponibil la cabinetul MedOzon, condus de dr. Ciprian Genes şi care este situat pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 25. Programări puteţi face la telefoanele: 0723.34.76.54 sau 0746.34.76.54.
Mai multe detalii despre modul în care terapia cu ozon este folosită în tratarea herniei de disc găsiţi aici.
http://www.tion.ro/

Niciun comentariu: