Radio Bunelu

Cum sa scapi de raceala cu doar 0,5 lei

alifie chinezeasca
Raspunsul e simplu: foloseste alifia chinezeasca. Aia pe care o vand amaratii ambulanti in autobuze, tramvaie si troleibuze. Aia pe care o folosesc babele la tara pentru toate “boalele”.
Aplicata local, pe piele, alifia chinezeasca  actioneaza revulsiv, antalgic si antipruriginos, fiind utila in raceala comuna, gripa, dureri reumatice si nevralgice, cefalee, dureri dentare si intepaturi de insecte. 
Daca vrei sa-ti desfunzi nasul, aplica putina alifie in jurul narilor (pe nas si pe mustata). Nu baga alifie in nas. Alifia chinezeasca se foloseste doar pe piele, nu trebuie sa ia contatct cu mucoasa. 
Mucoasa nu inseama muci si nu se refera doar la nas. Exista mucoasa bucala, mucoasa oculara, mucoasa digestiva etc. Mucoasa e reprezentata de zonele umede ale corpului.
Pentru a scapa de racela maseaza-te cu alifie chinezeasca pe gat, ceafa si frunte. Eventual si pe piept sau pe spate.
IMPORTANT. Alifia chinezeasca nu trebuie folosita de copiii mai mici de trei ani!
Alifia chinezeasca e un produs care a trecut testul timpului. Reteta e veche de sute de ani. Alifia chinezeasca e facuta din mentol, ulei camforat, ulei de menta, ulei de eucalipt, ulei de cuisoare, ulei de scortisoara, ulei de sasafras si parafina.

- See more at: http://elibereazabestia.ro/cum-sa-scapi-de-raceala-cu-doar-05-lei/#sthash.XNNWIOV3.dpuf
http://elibereazabestia.ro/

Niciun comentariu: