Radio Bunelu

Veşti bune pentru TURIŞTII din Straja


Cornel Resmeriţă, primarul municipiului Lupeni, s-a ţinut în cele din urmă de cuvânt. Principala instalaţie pe cablu, telegondola, a fost pornită.
Turiştii care aleg în acest sfârşit de săptămână staţiunea turistică Straja au la dispoziţie şi varianta de transport cu telegondola. Instalaţia pe cablu funcţionează din această dimineaţă.
Administratorul staţiunii, Emil Părău, a declarat pentru HunedoaraLiberă.ro că în acest weekend sunt aşteptaţi mai mulţi turişti comparativ cu săptămâna precedentă.

VIDEO. O destinație turistică de vis: STRAJA

“Vor fi activităţi distractive pe pârtii, care să îi antreneze pe turişti. Stratul de zăpadă este de aproximativ 60 de centimetri. Dumnezeu ţine cu noi. Se poate schia în condiţii foarte bune pe toate părtiile aflate în partea superioară a staţiunii”, a declarat Emil Părău.

Potrivit şefului Salvamont Lupeni, George Resiga, din punct de vedere calitativ pârtiile sunt evaluate cu nota 9. Din păcate însă, pârtia de sub telegondolă rămâne în continuare impracticabilă.

GALERIE FOTO. Peisaje de VIS în Straja

“60% din capacitatea de cazare a staţiunii Straja este rezervată de Crăciun. În ceea ce priveşte noaptea dintre ani, lucrurile stau puţin mai bine, 90% din locurile de cazare fiind rezervate”, a mai adăugat Emil Părău.

 http://hunedoaralibera.ro/

Niciun comentariu: