Radio Bunelu

TRANSALPINA rămâne ÎNCHISĂ. Ce AMENZI riscă şoferii care se aventurează pe cea mai înaltă şosea din România

TRANSALPINA rămâne închisă anul acesta. Potrivit site-ului CNADNR, DN 67C, porţiunea dintre Rânca şi Şugag, este închis circulaţiei rutiere pentru lucrări de modernizare a drumului. 

Ce AMENZI riscă şoferii care se aventurează pe Transalpina, cea mai înaltă şosea din România
TRANSALPINA rămâne ÎNCHISĂ
 
TRANSALPINA, cea mai înaltă şosea din România, este închisă. Potrivit CNADNR, închiderea sectorului de drum este semnalizata corespunzător la km 34+500 în dreptul localităţii Rânca (judeţul Gorj), la km 59+800, la intersectie cu DN 7A km - Obarsia Lotrului şi la km 61+160, la intersecţie DN 67C cu DN 7A.
"Transalpina este un drum nesigur, constructorul a intrat în insolvenţă şi o serie de lucrări nu au fost finalizate, nu sunt montaţi parapeţi de protecţie. Sunt probleme mai sus de Obârşia Lotrului, între podeţul Ştefan peste râul Lotru şi staţiunea Rânca", declară Mircea Lera, şeful Serviciului Judeţean Salvamont Vâlcea, citat de Adevărul.


Şoferii care se aventurează pe Transalpina riscă o amendă de până la 680 de lei.
"Drumul este închis circulaţiei publice în acest moment şi este semnalizat corespunzător. Potrivit legii, şoferii care nu respectă indicatoarele rutiere riscă între 6 şi 8 puncte de amendă", a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea, pentru Adevărul.
DN67C, cunoscut sub numele de Transalpina, este drum care traversează Munţii Parâng din Novaci, Gorj, până în Sebeş, Alba. În judeţul Vâlcea, şoseaua urcă până la cea mai înaltă altitudine din România, aproximativ 2.100 metri.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/transalpina-ramane-inchisa-ce-amenzi-risca-soferii-care-se-aventureaza-pe-cea-mai-inalta-sosea-din-romania_154021.html#ixzz35jBse79k

Niciun comentariu: