Radio Bunelu

Sucuri naturale care te ajuta sa slabesti

Sucuri naturale care te ajuta sa slabesti
Sucurile naturale sunt in mod cert un beneficiu pentru sananate. Sucurile naturale incluse in alimentatia zilnica sunt o cale prin care poti scapa de cateva kilograme, o cura de vitaminizare si mineralizare, dar si o dieta de detoxifiere excelenta.
Ca sa faci sucuri naturale ai nevoie de fructe si legume proaspete si de un storcator de fructe si un blendar. Cele mai bune sucuri naturale sunt cele preparate in blender, dar si storcatorul de fructe este un instrument util, mai ales daca folosesti si pulpa fructelor si a legumelor care a fost separata in procesul de stoarcere a sucului.
Sucurile de fructe au ca efect imediat cresterea cantitatii de zahar din organism, care se asimileaza repede, iar daca ai probleme cu glicemia, poti opta pentru sucurile naturale de legume, sau poti sa folosesti fructe cu indice glicemic mic.
In timpul curei de sucuri naturale renunta la cafea, tigari si bauturi energizante. Este posibil ca in primele zile sa te doara capul si sa te simti lipsita de energie sau sa ai chiar usoare senzatii de voma. Toate acestea sunt un raspuns la reactia organismului de eliminare a toxinelor, solutia fiind sa continui cura de sucuri naturale.
Cel mai bun moment pentru a bea suc natural de fructe sau legume este dimineata, pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de micul dejun. Acesta este momentul in care organismul asimileaza foarte bine si transforma vitaminele si mineralele in energie.
Cele mai bune sucuri naturale
  • Citricele fac minuni pentru piele, te vitaminizeaza rapid si, contrar opiniei generale, nu influenteaza inr-un mod nociv aciditatea stomacala.
  • Sucul de castravete si morcov sunt si ele sucuri pline de minerale si apa naturala. Adauga un mar, o rosie si o portocala.
Citeste si: Sucuri hranitoare
  • Sucurile din legume verzi sunt ideale pentru cura de detoxifiere. Opteaza pentru spanac, laptuci si varza.
Variaza fructele si legumele
Nu bea mai mult de doua pahare se sucuri naturale, din care cel putin unul sa fie suc de legume, dar mereu intre mese sau inainte de masa.
Valorifica pulpa fructelor si legumelor pentru a scapa si de cateva kilograme in plus. Pulpa fructelor si legumelor iti da senzatia de satietate. Daca le consideri prea concentrate combina sucul natural cu apa.
Dieta cu sucuri naturale se respecta doua-trei saptamani. Se poate vorbi despre dieta daca bei mai mult de un pahar de suc pe zi si variezi fructele si legumele.
https://ro.stiri.yahoo.com

Niciun comentariu: