Radio Bunelu

Cum să tai o grămadă de roşii cherry în mai puţin de 10 secunde



Tăierea roşiilor pentru salată necesită răbdare şi poate fi un procedeu anevoios, mai ales atunci când vorbim despre roşiile cherry. În acest clip vei vedea cum poţi tăia o mulţime de roşii în mai puţin de 10 secunde.



În sezonul călduros mâncarea pe care o consumăm trebuie să fie echilibrată şi uşoară, iar salatele sunt unele din atracţiile culinare ale acestei perioade.
După cum se ştie, roşiile cherry pot completa cu succes orice salată. Sunt extrem de gustoase fiind totodată şi cele mai populare legume cultivate de grădinarii amatori. Însă momentul în care trebuie să le tăiem pe fiecare în parte, se poate transforma într-o adevărată bătaie de cap.
Vă invităm să descoperiţi o metodă pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă de tăiere, care va rezolva această problemă în doar câteva secunde!
Aveţi nevoie de două farfurii plate şi de un cuţit bine ascuţit.
Roşiile se aşează pe una dintre farfurii, iar cea de-a doua va acţiona ca un capac. Nu rămâne decât să tăiaţi roşiile prin spaţiul rămas între cele două farfurii.
La final veţi avea roşiile tăiate perfect pe jumătate, iar sucul nu se va împrăştia în toate direcţiile. Simplu, nu-i aşa?
http://www.livebiz.ro/

Niciun comentariu: