Radio Bunelu

Cinematograf 3D la Vulcan. Inaugurarea va avea loc sâmbătă, 1 martie(Premieră în jud.Hd.)

„Luceafărul” va străluci din nou! După mai bine de 17 ani de când cinematograful din municipiul Vulcan a fost închis, iubitorii de film se pot bucura din nou de proiecțiile celor mai noi pelicule. În urma unei investiţii de aproape 18 miliarde de lei vechi, cinematograful a fost complet renovat și își va deschide porțile în prima zi de primăvară.

Proiecţii 3D, la fel ca în marile oraşe din ţară

Începând de sâmbătă, 1 martie, cetăţenii municipiului Vulcan şi nu doar, se vor putea bucura de un cinematograf complet renovat, dotat cu sistem digital 3D. După ani grei de lucrări, publicul vulcănean va fi uimit de noua faţă a “Luceafărului” din localitate. Noua sală de cinema este amenajată după cele mai moderne standarde europene. Pardoseala din lemn a fost înlocuită cu covoare roşii, pereţii sunt antifonaţi în stil ultramodern, iar vechile scaune au fost schimbate cu fotolii confortabile. Mai mult decât atât, noua sală de cinema este dotată cu un sistem permanent de supraveghere video. “Investiţia a costat 18 miliarde de lei vechi, dar a meritat. Este unul din cele mai frumoase cinematografe din ţară”, a declarat viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merişanu.
Scena a fost prelungită în aşa fel încât aici, să se poată desfăşura nu doar proiecţii de filme, clasice sau 3D, ci şi spectacole de teatru, de muzică sau alte activităţi culturale. Sâmbătă, 1 martie, la inaugurarea cinematografului 3D din Vulcan, pe scenă vor evolua membrii formaţiei “Syncreto” din Timişioara, dar şi alți artişti locali.

„Luceafărul”, închis de mai bine de 17 ani

Cinematograful “Luceafărul”, singurul existent în localitate, aparţinea în trecut Regiei Româniafilm. În cele din urmă, autorităţile locale au decis să preia în administrare locația şi să o transforme într-un adevărat centru de atracţie pentru toţi iubitorii de film și spectacole. Lucrările pentru modernizarea “Luceafărului” din localitate au durat mai bine de 10 ani, dar efortul a meritat din plin.
http://hunedoaralibera.ro/

Niciun comentariu: