Radio Bunelu

Chuck Norris este pastor al unei biserici evanghelice din SUA

Chuck Norris , unul din marile staruri americane si sotia sa Gena O’Kelley , conduc o Biserică Evanghelică în Florida. Norris care sa convertit la creștinism în urmă cu cinci ani, a făcut clar dorința de a fi un pastor și să câștige suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu.
Responsabil pentru Chuck Norris ca să stie de Isus și de predica ,a fost un alt star american,Stephen Baldwin .
Ziarele spun că Norris a mers mereu cu  Ștephen și că el l-a determinat pentru convertirea lui la creștinism. Stephen activa pentru a vorbi despre Isus pentru oamenii din jurul lor .Biserica Baptistă american urmează să numească ca  reverend pe Stephen Baldwin  in cursul acestui an.
Norris este de părere că o parte din planul divin pentru viața lui a venit atunci când a intrat prima dată în lumea artelor martiale , in timp ce servea ca  militar în Coreea. Ceva în interiorul lui a iubit fiecare minut de sport.
“A fost doar un singur tip de pornire și oprire. n-ar putea merge într-adevăr, prin ceea ce am început. Arte martiale a fost într-adevăr primul lucru din viața mea pe care le-am urmat prin ani de laudă “, a recunoscut el.
Gena Soția lui a fost, de asemenea, cheia pentru a-l ajuta pe Norris pentru a stabili obiceiurile evlavioase, cum ar fi cititul regulat din Biblie și rugăciune.
“Ea citește Biblia în fiecare zi “, a spus Norris despre soția sa. ”În cele din urmă, ea a hotărât ca împreună șă  citească Biblia. Odata ce am inceput, a devenit o obișnuință și o activitate regulată pentru noi . “
Deși Norris a crescut merge la biserică ca un copil spune ca a acceptat pe Domnul ca un copil și a câștigat inspirație prin cross- Billy Graham ca un băiat tânăr, Norris nu a avut într-adevăr nici o credință autentică, până sa întâlnit cu soția lui Gena.
Sursa: AcontecerCristiano.net

Niciun comentariu: