Radio Bunelu

Casa de vacanţă pe care o poţi ridica în doar 2 ore VIDEO

Un inginer a conceput o casă din panouri modulare care poate fi asamblată în doar două ore.

Mai mult, singura unealtă de care este nevoie pentru asamblare este o şurubelniţă cu cap în formă de cruce.

Potrivit casadex.ro, americanul Lawrence Drake a început să lucreze la aceste locuinţe în 2009. Fiica sa dorea să meargă într-o excursie cu cortul, iar tatăl grijuliu s-a gândit la o soluţie mult mai sigură şi mai comodă. Astfel, a inventat o rulotă compactă, uşor de asamblat.

Dacă clientul doreşte însă să ridice o casă ideală pentru vacanţa de vară, va trebui întâi să construiască o fundaţie. Apoi, în mai puţin de două ore de lucru cu şurubelniţa, va ridica întreaga locuinţă, cu tot cu acoperiş.

Casa poate fi locuită numai în sezonul cald, nefiind dotată cu un sistem de încălzire. De asemenea, casa nu vine cu instalaţii electrice şi sanitare, realizarea acestora căzând în grija clientului. 

Preţul unei astfel de case porneşte de la 8.000 de dolari, potrivit siteului constructorului. Aceste case au fost special gândite pentru a servi drept case de vacanţă în sezonul cald sau drept locuinţe de urgenţă pentru familiile rămase fără case în urma unor catastrofe.
Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pepagina de Facebook.

http://ro.stiri.yahoo.com/

Niciun comentariu: