Radio Bunelu

Din această lună, / Va fi domolită nevoia de bani a cultelor religioase, a asociaţiilor nonprofit şi a celor sportive


Acum, după ce, marţi, a fost votat şi aprobat bugetul local al municipiului Vulcan se va deschide robinetul şi pentru alimentarea cu bani a contractelor de finanţare nerambursabilă a activităţilor prevăzute în Legea 205/2005.
Este vorba despre,
aşa cum se vorbeşte în hotărârea de consiliu local aprobată în şedinţa din luna februarie, contractele de finanţare a căror desemnare se face exclusiv pe baza selecţiei publice de proiecte. Ca şi în anii trecuţi, sprijinul financiar acordat de consiliul local vizează cultele religioase, asociaţiile/fundaţiile nonprofit şi cluburile sportive şi/sau asociaţiile locale pe ramură de sport.
 
În asemenea condiţii,
cultele religioase vulcănene vor beneficia de un sprijin financiar în valoare de 60.000 de lei. Aceeaşi sumă va fi direcţionată şi spre asociaţiile/fundaţiile non profit care se vor prezenta la licitaţie cu proiecte de activităţi prin care să facă dovada bunelor lor intenţii în acest domeniu. De cea mai substanţială sumă - 360.000 de lei - va avea parte clubul sportiv sau asociaţia sportivă pe ramură de sport care va câştiga licitaţia aşteptată să aibă loc în aceste zile. Pentru fiecare dintre domeniile enumerate, perioada de derulare a sprijinului financiar nerambursabil este 1 martie - 31 decembrie 2013.

Niciun comentariu: