Radio Bunelu

Mesaj :Rugăciune pt.România


Cu tot respectul şi stima pentru toţi vizitatorii blogului,am dorinţa ca împreună să "fructificăm" aceste zile printr-o rugăciune de mijlocire pt.:Naţiunea română,pt.poporul român ,care deşi se auto-declară popor creştin,are însă multă nevoie de Dumnezeu.
De ce să ne rugăm?...-pt.ca bucuria noastră să fie deplină Ioan 16:24
                             -să găsească îndurare,har şi să fie ajutat la vreme de nevoi Evrei 4:16
Cum să ne rugăm?...-încredinţaţi că ne rugăm pt.D-zeu  Ps.46:10a
Cum să fie rugăciunea?...De această dată aş dori ca rugăciunea noastră să fie comună ,căci:are o mare Binecuvântare şi putere. D-l Isus s-a rugat în mijlocul ucenicilor. Când doi sau trei se roagă împreună binecuvântarea se revarsă peste acel loc. “Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sînt şi Eu în mijlocul lor. Matei 18.19-20  D-zeu răspunde rugăciunilor noastre prin DA, NU, AŞTEAPTĂ.
Să ne apropiem  de Domnul Dumnezeu în rugăciune, pentru binecuvantarea poporului roman.“Cautati pe Domnul si sprijinul Lui, cautati necurmat Fata Lui!” 1 Cronici 16:1
Să ne rugam in mod special pentru situatia economica si spirituala a Romaniei.
Aş dori să aducem înaintea D-lui următoarele aspecte:Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. In Parlament, Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. Sa ne marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare. Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina. Deşi suntem din zone geografice diferite,D-zeu este unul singur şi ne ascultă pe oricare indiferent de unde suntem.
Cu ferma convingere că D-zeu ascultă rugăciunea făcută dintr-o inimă curată,aş dori să aveţi cu toţi o inimă curăţită şi să participaţi cu noi la această lucrare D-l să vă călăuzească mintea,cugetul şi simţirea,pt.a intra în rugăciune. Fiţi binecuvântaţi! 
Nelu Marţian

Niciun comentariu: