Radio Bunelu

93 de persoane arestate în China pentru răspândirea de zvonuri despre sfârșitul lumii


Autoritățile chineze au arestat în mai multe părți ale țării, la începutul acestei luni, 93 de membri ai sectelor și ai unor organizații care au răspândit zvonuri despre o presupusul sfârșit al lumii, a declarat luni agenția de știri Xinhua.
Punctul culminant al arestărilor a fost: 41 de membri ai Bisericii Dumnezeului cel Atotputernic din provinciile chineze Qinghai și Mongolia Interioară, acuzați de răspândirea ideii că în 21 decembrie “soarele nu va mai străluci și nu va fi electricitate pentru trei zile.”
Poliția a confiscat, de asemenea, înregistrări, cărți, bannere și imprimante folosite pentru a difuza aceste mesaje.
Chinezii au epuizat lumânările, în SUA mulți oameni și-au cumpărat buncăre, locuri unde să stea de sfârșitul lumii, un site rusesc a vândut “bilete de intrare in rai“. Nu este ironic cum se pregătesc oamenii pentru sfârșitul lumii? În loc să se pregătească să se întâlnească cu Dumnezeu, ei se pregătesc să se ascundă de El.
Noi, dar, suntem trimişi împuterniciţi ai lui Hristos; şi, ca şi cum Dumnezeu ar îndemna prin noi, vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: împăcaţi-vă cu Dumnezeu!” 2 Corinteni 5:20
Pregătește-te să te întâlnești cu Dumnezeul tău!“ Amos 4:12


Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro 93 de persoane arestate în China pentru răspândirea de zvonuri despre sfârșitul lumii | Stiri Crestine.ro 

Niciun comentariu: