Medicul ROBERT GALLO recunoaște că a creat VIRUSUL SIDA cu scopul DEPOPULĂRII planetei!

Cercetătorul Robert Gallo creditat cu „descoperirea” virusului HIV a spus că, de fapt, ar fi creat SIDA in mod intenționat in scopul depopulării Globului.

In aprilie 1984, Robert Gallo făcea o cerere de brevetare a descoperirii sale, respectiv virusul HIV/SIDA.
Numeroasele dovezi științifice arată că virusul SIDA este un brand secundar al programului american Virusul Special.
Programul Virusul Special (program virologic federal initiat in anul 1962 si incheiat in 1978). Ulterior, Virusul Special a fost administrat pe post de „supliment” injectabil pe durata campaniilor de vaccinare din Africa si din Manhattan.
După un interval scurt de timp, in lume a izbucnit un focar de infecție in masa cu un virus non-uman total diferit de cele existente in acel moment si foarte contagios. SUA a urmărit să dezechilibreze complet si in mod deliberat mecanismele defensive ale organismului.
Programul in discutie a cautat sa modifice ordinul particulei de virus astfel incat sa se incadreze si intr-o categorie de „boli casectizante” denumita „Visna”. Potrivit procedurilor SUA, SIDA reprezinta un proces biologic de dezvoltare in laborator a straniului virus Visna, detectat prima data in Islanda la un eșantion de oi. Majoritatea cercetătorilor sunt de părere că virusul SIDA a luat nastere in laborator.
Acest amanunt este confirmat si de natura „multi-matisata” a secventei biologice a virusului HIV, respectiv de teza stiintifica a dr. Gallo din 1971 cu titlul „Transcriptaza inversa a particulelor virale de tipul C de origine umana”. Ori teza de specialitate asupra Virusului Special a lui Gallo din 1971 este identica cu cea publicata la anuntarea descoperirii virusului SIDA in 1984.
La inceputul acestui an, dr. Gallo a demisionat din functia de „director de proiect” al programului federal de proiectare de virusuri cu numele Virusul Special.
Organigrama programului si cele 15 rapoarte de progresie reprezinta o dovada incontestabila a implicarii Statelor Unite in reducerea controlata a populatiei lumii prin intermediul unui virus hibrid proiectat sa „extermine” omenirea.
Toata atentia este atintita in prezent asupra echipei medicale din cadrul Biroului de Contabilitate SUA, aflata sub conducerea lui William J. Scanlon. Intre anii 1964 si 1978, programul virologic federal secret a cheltuit 550 de milioane de dolari din banii contribuabililor pentru crearea virusului SIDA.

Comentarii