Cum să parcați corect lateral. Câteva ilustrații foarte utile!

Mulți proprietari de automobile se confruntă, mai devreme sau mai târziu, cu problema parcării corecte. În timpul lecțiilor auto, mulți nu atrag atenție la această parte, sau instructorul le acordă prea puțin timp pentru aceste deprinderi. În această situație șoferii tineri trebuie să se descurce și să învețe singuri cum să parcheze.

306d5b142d4ceb9b04a52c681bfe56e4d7395


Una dintre cele mai frecvente tipuri de parcare este parcarea laterală. Dacă veți putea parca lateral, veți putea parca în cele mai puțin accesibile locuri unde nu se poate parca cu fața. Fie la parcare, fie în orice alt loc de parcare, această abilitate vă va ajuta foarte mult și vă veți simți sigur la volanul automobilului dvs.

Infografic. Cum să parcați lateral. 

Etapa 1.

Stabiliți vizual dacă locul ales, este potrivit pentru parcarea automobilului dvs.
11


Etapa a 2-a. 

Opriți-vă lângă automobilul în urma căruia veți parca, la o distanță de aproximativ un metru.
111

Etapa a 3-a. 

Dați cu spatele până stâlpul ferestrei din spate al automobilului dvs va fi paralel cu bara de protecție a automobilului vecin.
1111

Etapa a 4-a. 

Rotiți volanul în dreapta și dați cu spatele, până aripa dreaptă din față va fi pe aceeași linie cu bara de protecție a automobilului parcat în fața dvs.
11111

Etapa a 5-a.

Apoi rotiți volanul maxim stânga și terminați manevra. Dacă ați făcut totul corect, veți fi plăcut uimiți de rezultat.
111111
Aceste sfaturi sunt simple și ușor de reținut. Trebuie doar să le aplicați în practică.După ce ați învățat cele expuse mai sus cu siguranță nu veți proceda ca șoferul din VIDEOde mai jos ⬇

Source: Parking Disaster in Dortmund by ViralHog on Rumble

Sursa: https://perfect-ask.com/cum-sa-parcati-corect-cu-spatele-infografic/

Comentarii